i7 L 640 sisteme Asus Mining P106-6G takılır mı?

QNER

Kilopat
Bende alttaki özelliklere sahip ekran kartsız bir PC var. Bu PC'ye Monero (XMR) Mining yapmak için yeni çıkan Asus Mining P106-6G takıp mining işine başlamak istiyorum. Kullandığımız elektrik sanayi elektriği, çok daha indirimli kullanıyoruz evlere göre.

Bu özelliklerdeki PC'ye takıp kullanabilir miyim?
Ne kadar H/s kazma değeri alırım?
Minergate kullanıyorum onun gibi ücretsiz başka site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazım işlemini GPU'lar yapacağı için işlemcinin bir önemi yok.Önemli olan anakarttaki PCI-Express slotlarının sayısı,güç kaynağından alınan watt değeri ve güç kaynağının kalitesi.Bunların yanında soğutmada önemli tabi.350 Watt oldukça yetersiz madencilik için ayrıca o değerlerde gold sertifikalı güç kaynağı yok.Bu iş için gold sertifikalı PSU'lar kullanılmalı mutlaka.O sistemde maksimum 2 kart çalıştırabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama inanın 2 kart ile pek kâr edemezsiniz.
Güç kaynağınızı mutlaka değiştirmelisiniz.Anakartınızda en az 4 PCI-Express slot bulunmalı.
Çünkü en az 4 kart ile girilmeli bu işe daha az kart pek güçlü olmadıkça (GTX 1080 Ti) kurtarmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…