ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Selamünaleyküm. Benim sistemimETS 2 kaldırır mı acaba düşük ayarlarda? 64 bit işlemci Windows 7 İntel Core i7 @2.00 GHz. / 2.nesil 6 GB RAM ekran kartı: Nvidia Optimus Son düzenleme: 21 Nisan 2022
Selamünaleyküm. Benim sistemimETS 2 kaldırır mı acaba düşük ayarlarda? 64 bit işlemci Windows 7 İntel Core i7 @2.00 GHz. / 2.nesil 6 GB RAM ekran kartı: Nvidia Optimus
Çözüm Umut Nas 21 Nisan 2022 ozluceprensi dedi: Bir şey soracağım da ayarları en düşüğe alsam PC kasmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasmaz merak etmeyin
ozluceprensi dedi: Bir şey soracağım da ayarları en düşüğe alsam PC kasmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasmaz merak etmeyin
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #21 ozluceprensi dedi: Allah razı olsun teşekkürler sistemden filan bir şey anlamıyomda. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Sizin bilgisayarınız laptop olduğu için işi kolaylaştırdı. Hâlâ merak edenler için arkadaşın ekran kartı GT540M. Artı 0 Eksi
ozluceprensi dedi: Allah razı olsun teşekkürler sistemden filan bir şey anlamıyomda. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Sizin bilgisayarınız laptop olduğu için işi kolaylaştırdı. Hâlâ merak edenler için arkadaşın ekran kartı GT540M.
KS KS ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #22 Umut Nas dedi: Önemli değil. Sizin bilgisayarınız laptop olduğu için işi kolaylaştırdı. Hâlâ merak edenler için arkadaşın ekran kartı GT540M. Genişletmek için tıkla... Tekrar sağ ol ekran kartımıda öğrendim sayende Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Önemli değil. Sizin bilgisayarınız laptop olduğu için işi kolaylaştırdı. Hâlâ merak edenler için arkadaşın ekran kartı GT540M. Genişletmek için tıkla... Tekrar sağ ol ekran kartımıda öğrendim sayende
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2022 #23 ozluceprensi dedi: Tekrar sağ ol ekran kartımıda öğrendim sayende Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yeri atsanız çoktan öğrenmiş olurduk ama neyse. Ve forumda yazım kurallarına dikkat etmeniz gerekiyor aksi takdirde banlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ozluceprensi dedi: Tekrar sağ ol ekran kartımıda öğrendim sayende Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yeri atsanız çoktan öğrenmiş olurduk ama neyse. Ve forumda yazım kurallarına dikkat etmeniz gerekiyor aksi takdirde banlanabilirsiniz.