Biraz eski bir sistemim var ve bu sistemime yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Şuan için Battlefield 4'ü medium-high arasında 40-60 fps arası oynayabiliyorum. Ekran kartı yetersiz kaldığı için yeni çıkan oyunlarda istediğim özelliklerde oynayamıyorum. Sistemime uyumlu, bütün oyunları ultrada oynayabileceğim + render işlemi hızlı yapabileceğim bir ekran kartı arıyorum. Fiyat aralığım 1000-2000 TL arasında. Veya önümüzdeki 3-4 ay içinde gelebilecek yeni ekran kartlarından da olabilir. Ve beni yeterince idare etmesini istiyorum. SİSTEMİM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Şimdi sürekli amd ekran kartı kullanmış birisi olduğumdan nvidia hakkında şüphelerim var.Bide ne farkı var render konusunda? + R9 290X ile işlemci tam performans vermeyebiliyormuş.Ne kadar doğru bilemiyorum.
Cuda çekirdekleri render da daha başarılıdır. R9 290X işlemci ile tam performans vermiyor derken, sizin kullandığınız işlemciden söz ediyorsunuz galiba(?) Bunu size kim söylediyse, arkası ovaya dönükmüş galiba...
Şimdi benim işlemci düşük olduğundan ötürü ; mesela r9 290x'i tam performans ile kullanamassın gibisinden bir muhabbet olmuştu o açıdan sordum. Benimde tam bir bilgim yok kusura bakmayın. O yüzden r9 280x falan önermişlerdi.
Darboğaz dan söz ediyorsunuz, işlemciye dikkat etmemiştim kusura bakmayın. Yinede darboğaz oluşacağını sanmıyorum. Ayrıca R9 290X le darboğaz oluşturursa, R9 280X lede oluşturur.