i7 tabanlı 5000 TL'ye sistem toplama

MrEge

Decapat
Bu sizce iyi midir? Almayi dusunuyorum da eksik bir sey varsa acil soleyebilir misiniz?

IMG_2885.JPG IMG_2886.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Sistemin Fiyatı 5034 TL oldu ve ilerleyen zamanlarda SSD ve soğutucu ekleyerek daha güçlü ve kullanışlı hale getirebilirsin.
Bu arada sistemdeki ekran kartının fanları küçük ama ses veya ısınma sorunu yaşatmaz. Zaten gücünü PCI Express den aldığı yani ek bir kablo bağlantısı olmadığı için daha az ısınacaktır

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    33,1 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Dostum Sistemin Fiyatı 5034 TL oldu ve ilerleyen zamanlarda SSD ve soğutucu ekleyerek daha güçlü ve kullanışlı hale getirebilirsin.
Bu arada sistemdeki ekran kartının fanları küçük ama ses veya ısınma sorunu yaşatmaz. Zaten gücünü PCI Express den aldığı yani ek bir kablo bağlantısı olmadığı için daha az ısınacaktır
Bu iyimidir o sistem bana pek iyi gelmedi

Dosya Ekleri

• DE383CF7-9604-410C-AFDA-89EE6AC94F31.png
    DE383CF7-9604-410C-AFDA-89EE6AC94F31.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar konu sahibi konuyu ilk açtığında özellikle İ7 olmasını istediği ve en az 1050ti ekran kartı olmasını istediği ve bütçesinin 5000 TL olduğunu söylediği için böyle bir sistem topladım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı