Selam arkadaşlar, 1 ay içinde güzel bir bilgisayar almak istiyorum fakat PC işinden sizler kadar anlamıyorum. Bu yüzden sizlerden bana güzel bir PC toplamanızı rica edeceğim.
İşlemcisi i7 olsun.
Ekran kartı GTX olsun.
Bilgisayarın en az 4 yıl gitmesini istiyorum. Yani 4 yıl sonraki bir oyunu orta ayarlarda ya da düşük ayarlarda (tabii ki yüksek de olur) rahatça, kasmadan çalıştıracak bir bilgisayar istiyorum. Topladığınız bu bilgisayarın yanına ettiği toplam bütçeyi de yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden mesaj atanlara teşekkürler. Sağ olun.
Fanlıktan ziyade, hani böyle bir söylem vardır; "İ7 işlemci çok süper, Nvidia kral" gibi. Bunu söyleyenlerin çoğu PC'den pek anlamayan kişiler olur genelde. Kulaktan dolma bilgi diyelim.
Arkadaşım bütçeyi belirt, illa Intel istiyorsan liste yaparız. Para nasılsa senin cebinden çıkacak.
Fanlıktan ziyade, hani böyle bir söylem vardır; "İ7 işlemci çok süper, Nvidia kral" gibi. Bunu söyleyenlerin çoğu PC'den pek anlamayan kişiler olur genelde. Kulaktan dolma bilgi diyelim.
Arkadaşım bütçeyi belirt, illa Intel istiyorsan liste yaparız. Para nasılsa senin cebinden çıkacak.
8000 TL bütçem var.Zaten bilgisayardan çok iyi anlamadığımı söylemiştim.Ben şu ana kadar AMD kullandım ve memnun değilim.Kaldırabileceği bir oyunda desteklenmediği için fps dropları olabiliyor.Bu yüzden Nvidia istiyorum.