Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #1 Cooler Master i71C alacağım stok fanda 75 derece. Oyunlar kaç derece düşer bir de kullananlar memnun mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Cooler Master i71C alacağım stok fanda 75 derece. Oyunlar kaç derece düşer bir de kullananlar memnun mu?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #2 Çok fark edeceğini sanmıyorum. RGB olduğu için dikkatinizi çekti sanırım. Tam bütçeniz nedir?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #3 Stok fan 75 ise bu da 76 olur. Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Bütçeniz ne kadar?
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #4 SALOOWEN dedi: Çok fark edeceğini sanmıyorum. RGB olduğu için dikkatinizi çekti sanırım. Tam bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Mehmet A dedi: Stok fan 75 ise bu da 76 olur. Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Yanı stok tan bile kötümü
SALOOWEN dedi: Çok fark edeceğini sanmıyorum. RGB olduğu için dikkatinizi çekti sanırım. Tam bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Mehmet A dedi: Stok fan 75 ise bu da 76 olur. Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Yanı stok tan bile kötümü
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #5 Uchiha__İtachi dedi: Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Evet kule tipi soğutucular biraz çirkin. Ama çok performanslılar. Dediğiniz soğutucu ışıklı stok fan gibi.
Uchiha__İtachi dedi: Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Evet kule tipi soğutucular biraz çirkin. Ama çok performanslılar. Dediğiniz soğutucu ışıklı stok fan gibi.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #6 SALOOWEN dedi: Evet kule tipi soğutucular biraz çirkin. Ama çok performanslılar. Dediğiniz soğutucu ışıklı stok fan gibi. Genişletmek için tıkla... Yani 10 derece fark etse yeter bana aslında.
SALOOWEN dedi: Evet kule tipi soğutucular biraz çirkin. Ama çok performanslılar. Dediğiniz soğutucu ışıklı stok fan gibi. Genişletmek için tıkla... Yani 10 derece fark etse yeter bana aslında.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #7 Uchiha__İtachi dedi: Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Yanı stok tan bile kötümü Genişletmek için tıkla... Onu biraz şaka amaçlı dedim 2-3 derece ancak fark eder. Bütçen ne kadar? Low profile soğutucular var, onlardan da alabilirsin.
Uchiha__İtachi dedi: Bütçeden değil kule tipi kaba durduğu için bunu tercih ettim. Yanı stok tan bile kötümü Genişletmek için tıkla... Onu biraz şaka amaçlı dedim 2-3 derece ancak fark eder. Bütçen ne kadar? Low profile soğutucular var, onlardan da alabilirsin.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #8 Mehmet A dedi: Onu biraz şaka amaçlı dedim 2-3 derece ancak fark eder. Bütçen ne kadar? Low profile soğutucular var, onlardan da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben biraz araştıracağım 10 derece bile fark etse bana yeter 10 derece fark etmezse Snowman T6 alacağım o B365mk ya gelir mi RAM slotları dolu.
Mehmet A dedi: Onu biraz şaka amaçlı dedim 2-3 derece ancak fark eder. Bütçen ne kadar? Low profile soğutucular var, onlardan da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben biraz araştıracağım 10 derece bile fark etse bana yeter 10 derece fark etmezse Snowman T6 alacağım o B365mk ya gelir mi RAM slotları dolu.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #9 Uchiha__İtachi dedi: Ben biraz araştıracağım 10 derece bile fark etse bana yeter 10 derece fark etmezse Snowman T6 alacağım o B365mk ya gelir mi RAM slotları dolu. Genişletmek için tıkla... T6 yerine az daha çıkıp SE-224 almak daha mantıklı. İçinden kaliteli bir macun geliyor. Macun işini de halletmiş oluyorsunuz.
Uchiha__İtachi dedi: Ben biraz araştıracağım 10 derece bile fark etse bana yeter 10 derece fark etmezse Snowman T6 alacağım o B365mk ya gelir mi RAM slotları dolu. Genişletmek için tıkla... T6 yerine az daha çıkıp SE-224 almak daha mantıklı. İçinden kaliteli bir macun geliyor. Macun işini de halletmiş oluyorsunuz.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #10 SALOOWEN dedi: T6 yerine az daha çıkıp SE-224 almak daha mantıklı. İçinden kaliteli bir macun geliyor. Macun işini de halletmiş oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Prime B365mk ana kartım var RAM slotları dolu bunlar gelir mi T6 veya bu.
SALOOWEN dedi: T6 yerine az daha çıkıp SE-224 almak daha mantıklı. İçinden kaliteli bir macun geliyor. Macun işini de halletmiş oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Prime B365mk ana kartım var RAM slotları dolu bunlar gelir mi T6 veya bu.