S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #11 Uchiha__İtachi dedi: Prime B365mk ana kartım var RAM slotları dolu bunlar gelir mi T6 veya bu. Genişletmek için tıkla... Kasanız nedir?
Uchiha__İtachi dedi: Prime B365mk ana kartım var RAM slotları dolu bunlar gelir mi T6 veya bu. Genişletmek için tıkla... Kasanız nedir?
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #12 SALOOWEN dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Bu Rampage GRAND 600W 80 Plus Bronze Temper Camlı 14cm RGB Fan+Led Şeritli Gaming Oyuncu Kasası - Rampage
SALOOWEN dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Bu Rampage GRAND 600W 80 Plus Bronze Temper Camlı 14cm RGB Fan+Led Şeritli Gaming Oyuncu Kasası - Rampage
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #13 Uchiha__İtachi dedi: Bu Rampage GRAND 600W 80 Plus Bronze Temper Camlı 14cm RGB Fan+Led Şeritli Gaming Oyuncu Kasası - Rampage Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde sığması lazım. Sığar büyük ihtimal.
Uchiha__İtachi dedi: Bu Rampage GRAND 600W 80 Plus Bronze Temper Camlı 14cm RGB Fan+Led Şeritli Gaming Oyuncu Kasası - Rampage Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde sığması lazım. Sığar büyük ihtimal.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #14 SALOOWEN dedi: Kağıt üzerinde sığmazı lazım. Sığar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Kasadan değil ana kartta RAM slotlarını kapatmaz değil mi ASUS Prime B365mk anakart?
SALOOWEN dedi: Kağıt üzerinde sığmazı lazım. Sığar büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Kasadan değil ana kartta RAM slotlarını kapatmaz değil mi ASUS Prime B365mk anakart?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #15 Uchiha__İtachi dedi: Kasadan değil ana kartta RAM slotlarını kapatmaz değil mi ASUS Prime B365mk anakart? Genişletmek için tıkla... SE-224’ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok.
Uchiha__İtachi dedi: Kasadan değil ana kartta RAM slotlarını kapatmaz değil mi ASUS Prime B365mk anakart? Genişletmek için tıkla... SE-224’ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #16 SALOOWEN dedi: SE-224'ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu alacağım sıcaklık kaç derece fark eder bir de içindeki macun iyi mi?
SALOOWEN dedi: SE-224'ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu alacağım sıcaklık kaç derece fark eder bir de içindeki macun iyi mi?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #17 Uchiha__İtachi dedi: Tamamdır onu alacağım sıcaklık kaç derece fark eder bir de içindeki macun iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kaliteli bir macun. Sıcaklık oda sıcaklığına kadar etki ettiği için kesin bir şey diyemem. Ama güzel bir soğutucudur.
Uchiha__İtachi dedi: Tamamdır onu alacağım sıcaklık kaç derece fark eder bir de içindeki macun iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, kaliteli bir macun. Sıcaklık oda sıcaklığına kadar etki ettiği için kesin bir şey diyemem. Ama güzel bir soğutucudur.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #18 SALOOWEN dedi: SE-224'ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bir de ben bu soğutucuyu hangi siteden alabilirim.
SALOOWEN dedi: SE-224'ün sitesinde küçük anakartlarda bile sıkıntı olmadığı yazıyor. T6 hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bir de ben bu soğutucuyu hangi siteden alabilirim.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #19 Uchiha__İtachi dedi: Bir de ben bu soğutucuyu hangi siteden alabilirim. Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Kırmızı veya beyaz ledli olanıda seçebilirsiniz.
Uchiha__İtachi dedi: Bir de ben bu soğutucuyu hangi siteden alabilirim. Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Kırmızı veya beyaz ledli olanıda seçebilirsiniz.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #20 SALOOWEN dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Kırmızı veya beyaz LED'li olanıda seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sende almışsın bunu başka forum da gördüm kaç derece fark etti.
SALOOWEN dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Kırmızı veya beyaz LED'li olanıda seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sende almışsın bunu başka forum da gördüm kaç derece fark etti.