S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 25 Nisan 2021 #21 Uchiha__İtachi dedi: Tamamdır sende almışsın bunu başka forum da gördüm kaç derece fark etti. Genişletmek için tıkla... Hayır ben almadım hocam. Haziran gibi alacağım İnşallah.
Uchiha__İtachi dedi: Tamamdır sende almışsın bunu başka forum da gördüm kaç derece fark etti. Genişletmek için tıkla... Hayır ben almadım hocam. Haziran gibi alacağım İnşallah.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #22 SALOOWEN dedi: Hayır ben almadım hocam. Haziran gibi alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah bende ondan fan alıyorum yaz geldi bir de Gaziantep deyim 40 dereceyi görüyor bazen sıcak olmadan tedbirleri alıyorum.
SALOOWEN dedi: Hayır ben almadım hocam. Haziran gibi alacağım inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah bende ondan fan alıyorum yaz geldi bir de Gaziantep deyim 40 dereceyi görüyor bazen sıcak olmadan tedbirleri alıyorum.
L lisagawski Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #23 Uchiha__İtachi dedi: İnşallah bende ondan fan alıyorum yaz geldi bir de Gaziantep deyim 40 dereceyi görüyor bazen sıcak olmadan tedbirleri alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansı nasıl ben de işlemci için soğutucu arıyorum bu aralar.
Uchiha__İtachi dedi: İnşallah bende ondan fan alıyorum yaz geldi bir de Gaziantep deyim 40 dereceyi görüyor bazen sıcak olmadan tedbirleri alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansı nasıl ben de işlemci için soğutucu arıyorum bu aralar.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #24 lisagawski dedi: Ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansı nasıl ben de işlemci için soğutucu arıyorum bu aralar. Genişletmek için tıkla... Maalesef daha almadım ama alacağım araştırdım 10 derece fark olur diye düşünüyorum.
lisagawski dedi: Ürünü aldınız mı? Aldıysanız performansı nasıl ben de işlemci için soğutucu arıyorum bu aralar. Genişletmek için tıkla... Maalesef daha almadım ama alacağım araştırdım 10 derece fark olur diye düşünüyorum.