Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa haftaya bu sistemi alıyorum daha önceleri konu açmıştım ama bir karara varamamıştım. Bu sefer bu sistemi arkadaşla topladık ama ben sizin görüşlerinizide merak ediyorum.
Dostum 8 gb işime yaramaz ki artık 8 gb da bile oyunlar sıkıntı çıkarıyor asassins creed unity gibi oyunları oynamak istiyorum oda en az 6 gb istiyormuş. Kasa'nın içi nasıl bilmiyorum sadece güvenliği daha yüksek evde çocuklar var tuşlara basmasın diye seçtim.
PSU ise gerilim akım koruması felan var diye seçtim.
Dostum 8 gb işime yaramaz ki artık 8 gb da bile oyunlar sıkıntı çıkarıyor asassins creed unity gibi oyunları oynamak istiyorum oda en az 6 gb istiyormuş. Kasa'nın içi nasıl bilmiyorum sadece güvenliği daha yüksek evde çocuklar var tuşlara basmasın diye seçtim.
PSU ise gerilim akım koruması felan var diye seçtim.
Hocam 8 GB RAM'in açamayacağı oyun yok. Technopat'ın hazırladığı tavsiyelerinde de sizin bütçeniz için 8GB RAM seçilmiş. Kasaya bir şey diyemeyeceğim ama, yine de PSU'ya o kadar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Son olarakta oyun için alıyorsunuz ve kesinlikle GTX 980 alın.
Üst Seviye Oyun Sistemleri (Fiyat/Performans)
İşlemci: Intel Core i7-4790K / AMD FX-9590
Anakart: MSI Z97 Gaming 7 / Asus Sabertooth 990FX
Ekran Kartı: MSI GTX 980 OC
Ortak Bileşenler
Bellek: Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) 1600MHz
Sabit Sürücü: WD Caviar Black 1 TB 7200 Rpm
SSD: Kinston 120 GB M.2 Sata SSD / Samsung 840 Evo 120 GB