Mert Çağdaş Baykal
Hectopat
Daha fazla
Advanced
System Agent/Graphics Configuration/Primary Display PCIE
USB Configuration/Legacy USB Support Disabled
USB Configuration/XHCI Hand-Off Enabled
USB Configuration/Keyboard and Mouse Simulator Disabled
Onboard Devices Configuration/Serial Port Configuration/Serial Port Off
Boot
CSM/Launch CSM Disabled
Secure Boot/OS Type Other
şu bios ayarlarını kullanıp, aşağıdaki linkteki config dosyasını kullanınca o aşamayı geçtim. fakat şu an ilerde bir yerde ünlem işareti alıyorum.
edit: ünlem işareti değil, girilemez işareti tarzı bir şey.
Dropbox - config.plist
Birçok kombinasyonu deneyip sonunda kurmayı başardım. Şu an hackintosh'tan yazıyorum. fakat kurulum sonrası usb siz boot etmek için yapılan işlemlerden, multibeast ile ses driverı vs kurma işlemi başarılı demesine rağmen masaüstüne efi klasörü gelmiyor. usbsiz rebootta da ekranda girilmez işareti kalıyor, bu yüzden tekrar usb ile reboot yapıyorum. neden değişiklik olmuyor?
System Agent/Graphics Configuration/Primary Display PCIE
USB Configuration/Legacy USB Support Disabled
USB Configuration/XHCI Hand-Off Enabled
USB Configuration/Keyboard and Mouse Simulator Disabled
Onboard Devices Configuration/Serial Port Configuration/Serial Port Off
Boot
CSM/Launch CSM Disabled
Secure Boot/OS Type Other
şu bios ayarlarını kullanıp, aşağıdaki linkteki config dosyasını kullanınca o aşamayı geçtim. fakat şu an ilerde bir yerde ünlem işareti alıyorum.
edit: ünlem işareti değil, girilemez işareti tarzı bir şey.
Dropbox - config.plist
Birçok kombinasyonu deneyip sonunda kurmayı başardım. Şu an hackintosh'tan yazıyorum. fakat kurulum sonrası usb siz boot etmek için yapılan işlemlerden, multibeast ile ses driverı vs kurma işlemi başarılı demesine rağmen masaüstüne efi klasörü gelmiyor. usbsiz rebootta da ekranda girilmez işareti kalıyor, bu yüzden tekrar usb ile reboot yapıyorum. neden değişiklik olmuyor?