18 Şubat 2021 Mesaj: 2 EFI da glabal kextler kulanmadım Ethernet gibi kextleri kendiniz ekleyeceksiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021 Genişletmek için tıkla...
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 18 Şubat 2021 #2 EFI'yi paylaşırsanız, aynı bilgisayara sahip kişilerin işini kolaylaştırmış olursunuz.
KS KS dorukmacdo Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 148 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Steve Rogers dedi: EFI'yi paylaşırsanız, aynı bilgisayara sahip kişilerin işini kolaylaştırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... unutmuşum koyma tş hemen koyuyorum EFI Linki EFI - Google Drive drive.google.com ama işte.plist ı config.plist olarak düzelt ve var olan bios ayarlarını yap ama ben olira big sur 12.2 imajını kulandım buradaki imajda olmayabilir Son düzenleme: 18 Şubat 2021
Steve Rogers dedi: EFI'yi paylaşırsanız, aynı bilgisayara sahip kişilerin işini kolaylaştırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... unutmuşum koyma tş hemen koyuyorum EFI Linki EFI - Google Drive drive.google.com ama işte.plist ı config.plist olarak düzelt ve var olan bios ayarlarını yap ama ben olira big sur 12.2 imajını kulandım buradaki imajda olmayabilir