i9 10850K vs Ryzen 7 5800X

XPG Core Reactorler en iyi japon kapasitörler ve Tier A seviyesinde diye biliyorum. Yeterli olmayacak mıdır ?
Bence 10900KF alın.
Şuan 10850K da büyük indirim var 3700 TL fiyatı ile. Açıkçası zaten aralarında sadece 100 Ghz var ve 10850K daha iyi soğuyor. Daha mantıklı değil mi ?

XPG Core Reactorler en iyi japon kapasitörler ve Tier A seviyesinde diye biliyorum. Yeterli olmayacak mıdır ?
Olacaktır ama 3090 gibi bir kart alacaksanız Hydro G 750W öneririm. Kaç W sizdeki PSU? 750W ise yetecektir.

Hocam bence 200 TL daha verip 10900KF alın, onun haricinde PSU yeterli olacaktır. İsterseniz 650W modelini bile alabilirsiniz.
OC yapmayı düşünüyorum ve çok zorlandığında 300 Watta kadar draw yapıyor diyorlar o yüzde 750 tercih edeceğim. 10900KF yi ise düşüneceğim, teşekkürler.

Evet bileşenler kaliteli fakat yeni bir PSU. İstediğinizi alabilirsiniz, hepsi kaliteli. Ha Hydro G ha Straight Power ha Core Reactor.

Evet bileşenler kaliteli fakat yeni bir PSU. İstediğinizi alabilirsiniz, hepsi kaliteli. Ha Hydro G ha Straight Power ha Core Reactor.
Bir şey aklıma takıldı: 3090 lar bile 750 ile çalışıyorsa 1000 watt üstü psu ları miningciler ve sli cılar hariç kim neden alıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…