i9 10900K ES alınır mı?

Sizin soru da yarıda kalmıştı 1 saatlik uyarı yediğimden dolayı.

Tamam iyi hoş alın da 200₺ soğutucu ile ne bileyim yani düşünmüyorum ben etkili bir biçimde soğuyabileceğini.

Bence 10900k gibi üst düzey işlemciler yerine daha uygun 10700, 10700KF gibi bir işlemci alıp kalan para ile daha iyi bir soğutucu alın derim.

Bu kadar iyi bir işlemcinin yanına 200₺ soğutucu olsa ne olmasa ne gibi. Siz bilirsiniz yine de ben 200₺ bir soğutucunun yeteceğini sanmıyorum bu denli güçlü bir işlemciye.

Hocam es modeli normal 10900k göre çok az ısınıyor imiş, forumda bir arkadaş T6 Ultra ile 10600K'yı 5.1 çıkardı yükte 80 derece gördüğünü gördüm, yani es modelleri normallerine göre çok az ısınıyormuş.

Hocam ısınmıyor dediler 5.1 çıkarmış bir arkadaş B460M PRO ve T6 Ultra ile
O arkadaş yaptı diye sende yapacaksın diye bir kaide yok. Şansına silikon lotosundan güzel bir işlemci çıkmış arkadaşın. Sonra burada yine başlık açmak da var işlemci oyunlarda 90 derece oluyor diye. Ucuza kaçma derim ben şuan ki dolar kuruyla o riske girecek kadar zengin değilsen tabi.

Hocam stock kullanacağım sadece bütçem olduğunda soğutucu değiştirip yüksek hızlara çıkmak istiyorum. Bir de bu işlemci normal 10900K'ya göre daha düşük performans veriyormuş.

Overclocksuz bu şekil herhalde.

Hocam stock kullanacağım sadece bütçem olduğunda soğutucu değiştirip yüksek hızlara çıkmak istiyorum. Bir de bu işlemci normal 10900K'ya göre daha düşük performans veriyormuş.
B460 sistemin üzerine stok soğutucuyla 10900K kullanmaya çalışmak şuan tamamıyla 5 mermi koyup Rus ruleti oynamak ben seni uyarıyım bir üye olarak gerisi sende =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…