i9 10900K ES alınır mı?

ES ne anlama geliyor bilmiyorum ama 10900K için minimum SE-207 gibi bir hava soğutma gerekiyor ki o da büyük ihtimal kasana sığmıyor. Deep Cool Smarter mı kasan?

Evet, bu es modeli
"Tam sürümü çıkmadan şirketlere dağıtılan deneme sürümü bu versiyon" Ondan biraz düşük performans veriyor. Benim kasama maksimum sığabilecek bir soğutucu gerek.

Bahsettiğin yer hem AliExpress hem de without motherboard battery tarzında bir şey yazıyor ben anlamadım o kısmı.

Sen T6 Ultra bile koysan ki çok abartılıyor bana sorarsan o ürün overclock yapıp mavi ekran yemek istemiyorsan en azından 240 mm sıvı soğutucu ya da sağlam bir kule tiği soğutucu alman lazım.
Sen şuan Honda Civic fiyatlarına Porche almaya kalkıyorsun...

Evet, bu es modeli
"Tam sürümü çıkmadan şirketlere dağıtılan deneme sürümü bu versiyon" Ondan biraz düşük performans veriyor. Benim kasama maksimum sığabilecek bir soğutucu gerek.
RAM'lerin nedir? Kasan 166mm hava soğutma destekliyor.

Tüh. Kasan 166mm, SE-207'yi boyca destekliyor ama RAM'lerin engelliyor. Yani kasana sığmıyor.

240mm sıvı soğutma bakmanı öneririm. Anca o kurtarır.

500₺'ye çıkabilirse eğer Enermax Liqmax III RGB 240 mm su soğutma, siyah: Amazon.com.tr bunu almasını tavsiye ederim.

Bence SE-234'ten aşağısı kurtarmaz.

RAM'ler yüzünden sığmıyor zaten.

Kapağı kapatmadan kullansam nasıl olur peki? kasam 240mm desteklemiyor hocam.
Yan kapağı kapatmazsan sığacaktır. Sağdaki fan RAM'lere çarpmaması için yukarı kaldırman gerekecek.

RAM'lerin 44mm, SE-207 maksimum 35mm RAM destekliyor. Yani 9mm kaldırman gerekiyor sağdaki fanı.

Soğutucunun yüksekliği de 159mm. Yani toplam 168mm'lik bir alana ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…