i9 10900K ve RTX 2080 Ti sistem toplama

BaY_pLaYBoY

Hectopat
ASUS ROG Maximus XII Extreme Z490 anakart
Intel Core i9 10900K 3.7 GHz 20 MB işlemci
ASUS ROG Thor 1200W PSU
ASUS ROG Matrix RTX 2080 Ti ekran kartı
ASUS ROG STRIX Helius kasa
ASUS ROG Ryujin 360 mm işlemci sıvı soğutucu
ASUS ROG STRIX 27" XG279Q 170Hz 1ms monitör
G.Skill Trident Z Royal F-4 3600C18D (4*32)
Samsung 1TB 970 Pro M.2 SSD
ASUS ROG Chakram mouse
ASUS ROG STRIX Scope Deluxe mekanik klavye
ASUS ROG Balteus QI mousepad

Arkadaşlar ASUS ağırlıklı sistem toplamayı düşünüyorum. RAM ve monitör konusunda kararsız kaldım. Önerilerinize açığım ve bu parçaların teminatını nereden almamı önerirsiniz.

Son düzenleme:
RAM 16-32 arası alabilirsin ama iş için değilse 16 yeterli olur. Monitör 4K 75 HZ 1ms tercih edebilirsin.

Matrix RTX 2080TI nereden bulacağını çok merak ediyorum. Troll gibi.

Bütçe?

4k monitör bütçemi biraz zorlayabilir gibi 45 bin lira arasında bir bütçe ayırabilirim.

Pc'ye isim vereceksen ASUS ROG öneririm
4k monitör bütçemi biraz zorlayabilir gibi 45 bin lira arasında bir bütçe ayırabilirim.
Bütçem yeterli değil diyorsun. 4*32gb fantezi ram yapmışsın

Matrix RTX 2080TI nereden bulacağını çok merak ediyorum. Troll gibi.
Kimseyi trollemek için konu açmadım arkadaşım bu parçaların bir çoğu şu an zaten türkiye pazarında gelmedi. Hemen yarın alacak değilim param kenarda bekliyorum. Satin almadan önce buradaki arkadaşlardan bilgi almak istedim.

Kardeşim alsan da almasan da hayırlı olsun. Ben almasam bile tonlarca alma hayaliyle konu açtım. En azından cahillikten kurtuldum ben. Şuan hala almadım. Yakın zamanda inşallah alırım.

ASUS ROG Thor 1200W PSU
Aşırı gereksiz bir seçim, o sisteme 800-850 Watt, 4 tane 8 pin çıkışı olan bir PSU fazlasıyla yeterli.

Seçtiğin bellekte bir sıkıntı yok, gayet iyi seçim. Ayrıca 1 TB 970 Pro da gereksiz, Evo Plus fazlasıyla yeterli. Anakartı da işlemciyi ileri derecede OC yapmayacaksan biraz düşürüp bütçeden kurtarabilirsin. Anakartlarda en üst olan ürün yerine 1 altını almak daha mantıklı olur, artan parayla da sisteme 2 TB 970 Evo alırsın 970 Pro'dan vazgeçip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…