i9-10980XE ve RTX 3090 sistemin PUBG performansı

Ben konudan hiçbirşey anlamadım. Birkere neden o işlemciyi tercih ediyorsunuz ki ? 10900K'nın oyun performansı çok daha iyi.

Xeon işlemcili server veya iş istasyonu alırsın bu paraya şaka bir yana bütün oyunları yüksek FPS ile oynatması için toplayacağınız sistem bütçesi bana kalırsa 10.000 TL 7-8 sene sizi işinizi görür.

Yeni AMD RX6000 serisi ekran kartları fiyatı makul olursa ondan kullanırsınız.

İşlemci konusunda tam emin değilim i7 10700K olur gibi ya da Ryzen 7 3.nesil olabilir.

Dostum kargoya vermişsin ama bu sistem oyun amaçlı bir sistem olmamış. Çok daha az paraya hem daha yüksek fps veren hem daha iyi sistem toplanır.
Ya işlemci seçimi çok yanlış o işlemcinin oyun performansı çokkk düşük. Threadripper gibi düşünün. 5K'ya 10900K alsanız bu işlemciden çok daha iyi oyun performansı alırsınız.

hocam sistem gerçek olsa bile anakart a o işlemciyi nasıl takıcaksın?

hayal olsaydı kargoya vermezdim yorum için yorum yapmayın
babam fen liseseine gidersen diye söz verdi o yüzden benim bursluluk param biriktir diğim
Hocam kaç sene biriktirdiniz o parayı. Benim de bursum var bir yılda 3800 anca oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…