i9 11900K GTX1070 "err_connectıon_faıled" hatası

theyego35

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle ilk defa konu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni bileşenlerle bir bilgisayar kasası kurulumu yaptım yaklaşık 1-2 ay problemsiz gidiyordu ta ki konu başlığındaki hatayı almaya başlayana kadar.
Bazen bilgisayarı ilk açtığımda, bazen de bilgisayarı 1-2 saat kullandıktan sonra yani bilgisayarın kafasına göre bazı internet sitelerine girerken bu problemle karşılaşıyorum. YouTube'yi açıyor video oynatıyor veya Twitch açılıyor ama videoları oynatmıyor. Sahibinden.com sitesine girmiyor. Çoğu site kapanıyor yani. Evimdeki diğer cihazlarda herhangi bir problem yok internet kaynaklı her şey normal. Sadece benim bilgisayarda bu problem oluşuyor. DNS ayarlarından Google DNS'sini falan denedim. DNS kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Opera ve Mozilla vb. tarayıcılarla da denedim aynı sorun onlarda da oluyor. Kafayı yemek üzereyim. PC'ye gereksiz yere reset atmak zorunda kalıyorum ya da ağ sıfırlama yaptığımda düzeliyor. Bir bilgisayarcıya sordum anakarttan olabilir Ethernet kartı al dedi. Ben bu anakarta bir ton para verdim. 2 tane Ethernet çıkışı ve 1 adet Wi-Fi anten bağlantısı var. Neden Ethernet kartı alayım ki? Eğer sorun anakart kaynaklıysa garantiye yollayacağım. Ama yazılım kaynaklı bir şey olabileceğini düşünüyorum.

• Anakartım ASUS ROG STRIX Z590-E
  • İşlemci i9 11900K.
  • RAM Corsair vengage 3200 8X2.
  • Ekran kartı ROG STRIX GTX1070.

Eksik bilgi verdiysem affola. Yorumlarınıza göre eksiğimi giderebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı