i9-11900K sistem için eknik servis önerisi

cemz

Zeptopat
Daha fazla  
Intel i9-11900K + Noctua D14
ASUS ROG Maximus XIII Hero
Corsair Vengeance LPX 128 GB (4 X 32 GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
ASUS Dual GTX1660 Ti O6G EVO
Corsair AX1200i Digital ATX
Cooler Master Cosmos 2

Listedeki son iki donanım, 9 yıllık eski sistemimden yadigar... Üç gün çalıştı ama artık post yapmıyor.

Uzun bir hikayesi var, yapılabilecek, denenebilecek her şeyi denedim ve artık bir Laboratuvar bulmam şart oldu.
Elinde anakartlar, CPU'lar, RAM'lar, ve de PSU'lar olan bir Laboratuvar
.

Pandemi yüzünden iyi bir Laboratuvar bulmakta zorluk çekiyorum, bu konuda yardımcı olursanız aşırı sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da oturuyorsanız çok kolay bulmanız. Nereden biliyorum ben de 750Watt Thermaltake PSU var bir türlü tamirini yapan bir yer bulamadım fakat İstanbul'da var böyle yerler bildiğim kadarıyla.

Evet. İstanbul da aradığımı belirtmemiş olmam benim hatam.

Adres eklememiş siniz bu arada...

Sadece PSU tamiri yapan yerler var, ama tabii benim derdim bir şey tamir ettirmek değil.
Hem benim Anakarta başka CPU/RAM koyabilecek, hem de benim CPU/RAM'leri başka bir Anakarta koyup test yürütebilecek bir Lab'a ihtiyacım var esasında...

Evet. İstanbul da aradığımı belirtmemiş olmam benim hatam.

Adres eklememiş siniz bu arada...

Sadece PSU tamiri yapan yerler var, ama tabii benim derdim bir şey tamir ettirmek değil.
Hem benim Anakarta başka CPU/RAM koyabilecek, hem de benim CPU/RAM'leri başka bir Anakarta koyup test yürütebilecek bir Lab'a ihtiyacım var esasında...
Hocam valla o kadar geniş ve kapsamlı bir yer var mıdır bilmem ama türkiye de İstanbul'dan da başka yerde olacağını sanmıyorum daha kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekiyor demekki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı