i9 11900KF RTX 3060 sistemin FPS'i düştü

Hic
bios güncelleme işi riskli mi direk internetten indirip yapabilirimiyim modeli gigabyte h510m k v2
Hocam,elektrik giderse sorun olabilir,fakat benden sana bir tavsiye şu Anakarttan kurtul ,o işlemciye o Anakart , Ferrari ye tüp takmak gibi .

Hic
Hocam,elektrik giderse sorun olabilir,fakat benden sana bir tavsiye şu Anakarttan kurtul ,o işlemciye o Anakart , Ferrari ye tüp takmak gibi .
hazır sistem aldığım için parçaları ellemedim belki ilerleyen zamanda yükseltirim ne önerirsiniz anakart olarak

Hazır sistem aldığım için parçaları ellemedim belki ilerleyen zamanda yükseltirim ne önerirsiniz anakart olarak

Hocam kesinlikle Z serisi almalisin 590 olabilir, şu an kullandığın anakart o işlemciyi yarim yamalak besler, Belkide bu sana 100 FPS'ye mal oluyor, bu arada RAM'lar kaç hizda calisiyor?

Hocam kesinlikle Z serisi almalisin 590 olabilir, şu an kullandığın anakart o işlemciyi yarim yamalak besler, belkide bu sana 100 FPS'ye mal oluyor, bu arada RAM'lar kaç hizda calisiyor?

RAM'ler 3200 MHz.

Hocam 3200 de calisiyor değil mi? Size önerim PC'ye sağlam bir format attirin, BIOS ve eksik driver olmasin. Bu sistemle Valorant oyununda 200 FPS kabul edilemez.
driverlar tam biosu güncelledim format da atmıştım iki kez maalesef düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…