RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #21 Deadz dedi: Çok teşekkür ederim gayet iyi sıcaklık gibi, bayağı uğraştırmış oldum sizi de Genişletmek için tıkla... Yok ya uğraşmadım sadece ameliyatlı olduğum için odama çok nadir çıkabiliyordum o kadar sıkıntı yok.
Deadz dedi: Çok teşekkür ederim gayet iyi sıcaklık gibi, bayağı uğraştırmış oldum sizi de Genişletmek için tıkla... Yok ya uğraşmadım sadece ameliyatlı olduğum için odama çok nadir çıkabiliyordum o kadar sıkıntı yok.
Deadz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #22 RetR0_Z dedi: Yok ya uğraşmadım sadece ameliyatlı olduğum için odama çok nadir çıkabiliyordum o kadar sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım. Ayrıca da tekrar çok teşekkür ederim bu halde uğraştığınız için.
RetR0_Z dedi: Yok ya uğraşmadım sadece ameliyatlı olduğum için odama çok nadir çıkabiliyordum o kadar sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım. Ayrıca da tekrar çok teşekkür ederim bu halde uğraştığınız için.
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #23 Deadz dedi: Çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım. Ayrıca da tekrar çok teşekkür ederim bu halde uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Yok önemli bir şey değil hatta benim için çok iyi bir gelişme kulak ameliyatı oldum o kadar yine de beni düşününerek böyle yazdığınız için teşekkürler.
Deadz dedi: Çok geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım. Ayrıca da tekrar çok teşekkür ederim bu halde uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Yok önemli bir şey değil hatta benim için çok iyi bir gelişme kulak ameliyatı oldum o kadar yine de beni düşününerek böyle yazdığınız için teşekkürler.