Xenonz Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #21 Ardablm dedi: Hocam konsola +cl_forcepreload 1 komutunu yazmayı deneyebilirsiniz belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... mat_queu_mode 2 , cl_forcepreload 1 -high -novid +freq 240 -console başlangıç komutlarına yazılı bunlar. Sonrasında hepsini silip yine denedim değişen olmadı. Exsa dedi: Şu takılmayı YouTube yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video'da olanların aynısı bana oluyor. Sonuna kadar izle Son düzenleme: 23 Şubat 2023
Ardablm dedi: Hocam konsola +cl_forcepreload 1 komutunu yazmayı deneyebilirsiniz belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... mat_queu_mode 2 , cl_forcepreload 1 -high -novid +freq 240 -console başlangıç komutlarına yazılı bunlar. Sonrasında hepsini silip yine denedim değişen olmadı. Exsa dedi: Şu takılmayı YouTube yükle bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video'da olanların aynısı bana oluyor. Sonuna kadar izle
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #22 Process Lasso ile E-coreları devre dışı bırakmayı deneyelim. Programı indirin; Bitsum. Real-time CPU Optimization and Automation Real-Time CPU Optimization and Automation. Keep your PC responsive during high CPU loads and automate process settings with rules. Apps run YOUR WAY! bitsum.com Oyunu açıp programdan sağ tıklayın ve CPU sets den Alwaysi seçin. Görseldeki ekran çıkacak. Burada yanında E yazan tikleri kaldırın ve okeye basın. Bir de böyle deneyin, fakat sıcaklıklara dikkat edin, artması muhtemeldir. Dosya Ekleri ya2k65bxquy81.png 9,6 KB · Görüntüleme: 31
Process Lasso ile E-coreları devre dışı bırakmayı deneyelim. Programı indirin; Bitsum. Real-time CPU Optimization and Automation Real-Time CPU Optimization and Automation. Keep your PC responsive during high CPU loads and automate process settings with rules. Apps run YOUR WAY! bitsum.com Oyunu açıp programdan sağ tıklayın ve CPU sets den Alwaysi seçin. Görseldeki ekran çıkacak. Burada yanında E yazan tikleri kaldırın ve okeye basın. Bir de böyle deneyin, fakat sıcaklıklara dikkat edin, artması muhtemeldir.