i9 13900HX RTX4070 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

mufasa44

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1lzXdafFLSfUD17KQPb983J6sZ20vlG2x/view?usp=sharing
RAM
4800mhz 16gbram
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
4070
İşlemci
i9 13900hx
16 GB DDR5 RAM.
RTX4070.
i9 13900HX işlemci.
Cihazım ASUS laptop.

Herhangi bir RAM yetersizliği mevcut değil performans ekranından takip ediyorum.
Memtest86 testi de yaptım fakat hiçbir sıkıntı gözükmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguardı silin.

Logitech sürücülerini silin. F310 gibi logitech kol kullanıyor iseniz bir süre kullanmayın.

Wifi sürücünüzü güncelleyin.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun.

Öncelikle çok teşekkür ederim gösterdiğin alakadan ötürü. dediklerini yaptım ama değişen pek bir şey olmadı hatta bir bilgisayarcıya götürüp dün formatta attırdım içindeki donanımları kontrol ettirdim yine fayda etmedi

Yani ekran kartı sürücüsünüde yeni yükledim eğer ki illa DDU ile sil dersen senin için yine silip yükleyebilirim

Vanguard'ı silin.

Logitech sürücülerini silin. F310 gibi Logitech kol kullanıyor iseniz bir süre kullanmayın.

Wi-Fi sürücünüzü güncelleyin.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun.

Öncelikle çok teşekkür ederim gösterdiğin alakadan ötürü. Dediklerini yaptım ama değişen pek bir şey olmadı hatta bir bilgisayarcıya götürüp dün formatta attırdım içindeki donanımları kontrol ettirdim yine fayda etmedi

Yani ekran kartı sürücüsünüde yeni yükledim eğer ki illa DDU ile sil dersen senin için yine silip yükleyebilirim

Yine de bir deneyin mümkünse. Ben yarın tekrar ayrıntılı bakayım. Vanguard ve Riot'un tüm yazılımlarını kaldırmayı denediniz değil mi?

Yine de bir deneyin mümkünse. Ben yarın tekrar ayrıntılı bakayım. Vanguard ve Riot'un tüm yazılımlarını kaldırmayı denediniz değil mi?

Tamamdır saat geç oldu bende yarın DDU'yu deneyeceğim. Evet doğru Riot'un tüm yazılımlarını kaldırdım

Dediğin gibi ekran kartı sürücüsünü DDU ile sildim tekrar yükledim ama hala mavi ekran veriyor

Minidump dosyalarına ayrıntılı bakacaktın bir şey çıktı mı acaba oradan

Son düzenleme:
Son 2 minidump dosyanı paylaşır mısın?

Bir de bir sorum olacak ben normalde LoL'de oynuyorum ama şimdi Vanguard'ı sildiğim için böyle bir şey mümkün olmuyor ben bir daha LoL oynayamayacak mıyım veya nasıl hangi yolları izleyerek oynayacağım

@Vınnnn cevap vermeyi unuttun sanırım dostum kusura bakma ama sende başkasıda ilgilenmediği için yine sana sormak durumunda kaldım

Son düzenleme:
Kusura bakmayın hocam, şuan bilgisayar yanımda değil. Bakmayı unutmuşum.
Tekrardan indirebilirsiniz vanguardı. Ondan olsaydı düzelirdi zaten. Bilgisayar elime geçtiğinde ilk iş sizin dosyayı inceleyeceğim.

Dahili ekran kartı sürünü kaldır.

Chipset güncelle.

Hala Logitech ile ilgili şeyler var. Sildiğinize eminseniz sorun yok.

Wi-Fi sürücülerini güncelle.

Type- C girişini mümkünse bir süre kullanma eğer kullanıyor isen.

BIOS güncel değil ise güncelle.

Ses sürücülerini güncelle.

Cihazının tam modelini söyleyebilir misin?

Ayrıca yine Vanguard görünüyor. Mümkünse, tekrar silin. Her şeyi yaptıktan sonra eğer hala devam eder ise eleme yöntemi yaparak gideceğiz. Her minidump ta aynı sorun çünkü. Tüm dediklerimi uygulayın. Sonra yaşarsanız minidump atın, daha kolay bulacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı