icyberpro Zeptopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #11 Görsel resim atıyorum icyberpro dedi: Görsel resim atıyorum Genişletmek için tıkla... Giorno Giovanna dedi: %99'a kadar ısınıyor ne demek? Siz test sırasında işlemcinin kullanım oranına bakmışsınızdır. Sıcaklık başka bir şey. Soğuktur o. Genişletmek için tıkla... Görsel paylaştım. Test başlayınca cpu sıcaklığı %99 çıkıyor ReloadingData dedi: %99 kullanım oranıdır sıcaklık değildir. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa hocam YJMalmsteen dedi: Doğru montaj yapıldığı sürece, o soğutucu her şart altında işlemcinizi rahat rahat kaldırır. Genişletmek için tıkla... Bilerek bunu aldım montaj için farklı videolar izledim temas ediyor fanlar çalışıyor ama yok cpu ısısı uçuyor Dosya Ekleri image.jpg 342,9 KB · Görüntüleme: 59 image.jpg 350,2 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleme: 19 Eylül 2023
Görsel resim atıyorum icyberpro dedi: Görsel resim atıyorum Genişletmek için tıkla... Giorno Giovanna dedi: %99'a kadar ısınıyor ne demek? Siz test sırasında işlemcinin kullanım oranına bakmışsınızdır. Sıcaklık başka bir şey. Soğuktur o. Genişletmek için tıkla... Görsel paylaştım. Test başlayınca cpu sıcaklığı %99 çıkıyor ReloadingData dedi: %99 kullanım oranıdır sıcaklık değildir. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa hocam YJMalmsteen dedi: Doğru montaj yapıldığı sürece, o soğutucu her şart altında işlemcinizi rahat rahat kaldırır. Genişletmek için tıkla... Bilerek bunu aldım montaj için farklı videolar izledim temas ediyor fanlar çalışıyor ama yok cpu ısısı uçuyor
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.658 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #12 icyberpro dedi: Görsel resim atıyorum Görsel paylaştım. Test başlayınca cpu sıcaklığı %99 çıkıyor Keşke öyle olsa hocam Bilerek bunu aldım montaj için farklı videolar izledim temas ediyor fanlar çalışıyor ama yok cpu ısısı uçuyor Genişletmek için tıkla... Bende Stres testi yaptığımda derece 95e çıkıyordu fakat oyun oynarken 82 83 geçmiyor.
icyberpro dedi: Görsel resim atıyorum Görsel paylaştım. Test başlayınca cpu sıcaklığı %99 çıkıyor Keşke öyle olsa hocam Bilerek bunu aldım montaj için farklı videolar izledim temas ediyor fanlar çalışıyor ama yok cpu ısısı uçuyor Genişletmek için tıkla... Bende Stres testi yaptığımda derece 95e çıkıyordu fakat oyun oynarken 82 83 geçmiyor.
icyberpro Zeptopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #13 Giorno Giovanna dedi: Bende Stres testi yaptığımda derece 95e çıkıyordu fakat oyun oynarken 82 83 geçmiyor. Genişletmek için tıkla... yok hocam normal değil daha yeni 70-80 anlarımda %99 bu işte bir terslik var yarın programları kurunca 99% olursa çok sıkıntı olur. voltage düşürmelimiyim acaba
Giorno Giovanna dedi: Bende Stres testi yaptığımda derece 95e çıkıyordu fakat oyun oynarken 82 83 geçmiyor. Genişletmek için tıkla... yok hocam normal değil daha yeni 70-80 anlarımda %99 bu işte bir terslik var yarın programları kurunca 99% olursa çok sıkıntı olur. voltage düşürmelimiyim acaba
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #14 Güç tüketimi gözükecek şekilde görsel paylaşalabilir misin?
icyberpro Zeptopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #15 deadfellow dedi: Güç tüketimi gözükecek şekilde görsel paylaşalabilir misin? Genişletmek için tıkla... Çok bilmediğim için soruyorum nereden bakmak gerekiyor? deadfellow dedi: Güç tüketimi gözükecek şekilde görsel paylaşalabilir misin? Genişletmek için tıkla... Acaba sorduğun güç tüketimi bu mu yok mu bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri ? undervolt mu yapmam lazım ? nasıl yapabilirim ? Dosya Ekleri IMG_0274.jpeg 247,9 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 20 Eylül 2023
deadfellow dedi: Güç tüketimi gözükecek şekilde görsel paylaşalabilir misin? Genişletmek için tıkla... Çok bilmediğim için soruyorum nereden bakmak gerekiyor? deadfellow dedi: Güç tüketimi gözükecek şekilde görsel paylaşalabilir misin? Genişletmek için tıkla... Acaba sorduğun güç tüketimi bu mu yok mu bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri ? undervolt mu yapmam lazım ? nasıl yapabilirim ?