i9-13900K nasıl soğutulur?

Yok hocam e-spor degilde moni 360, 360'in asagisina dusmemesi lazim o yuzden boyle bir secim.
Yaptim.

Hocam sence baska neler yapmaliyim sogutmak icin.

Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir?

Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir?

Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta.

Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta.

CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani.

CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani.

Haa anladim hocam teşekkür ederim bende ne yapacagimi bilmiyorum inanin. Biraz da dusunup saglikli bir karar vermeye calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…