I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #11 Huseyn66 dedi: Yok hocam e-spor degilde moni 360, 360'in asagisina dusmemesi lazim o yuzden boyle bir secim. Yaptim. Hocam sence baska neler yapmaliyim sogutmak icin. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir?
Huseyn66 dedi: Yok hocam e-spor degilde moni 360, 360'in asagisina dusmemesi lazim o yuzden boyle bir secim. Yaptim. Hocam sence baska neler yapmaliyim sogutmak icin. Genişletmek için tıkla... Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir?
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 23 15 Temmuz 2023 #12 Eğer daha da düşürmek istersen UV deneyebilirsin.
I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #13 ILuwc dedi: Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta.
ILuwc dedi: Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta.
H Huseyn66 Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #14 ILuwc dedi: Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yine bakayim tesekkur ederim.
ILuwc dedi: Sıvı metal uygulayabilirsin ama tehlikeli bir işlem bilgisayar çöp olabilir ayrıca sıvı soğutma modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yine bakayim tesekkur ederim.
I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #15 ILuwc dedi: Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani.
ILuwc dedi: Bence biraz daha düşük bir işlemci qlıp 2 sene sonra yükseltebilirsin yeni işlemciler çıkıp duruyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani.
H Huseyn66 Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #16 ILuwc dedi: CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani. Genişletmek için tıkla... Haa anladim hocam teşekkür ederim bende ne yapacagimi bilmiyorum inanin. Biraz da dusunup saglikli bir karar vermeye calisacagim.
ILuwc dedi: CS 2 gelecek ona ekran kartı gerekecek Valorant her türlü alır o FPS'i PUBG'de alsan ne olur almasan ne olur parana yazık olmasın yani. Genişletmek için tıkla... Haa anladim hocam teşekkür ederim bende ne yapacagimi bilmiyorum inanin. Biraz da dusunup saglikli bir karar vermeye calisacagim.