i9 13900K RTX 3060 Ti Sistemde Klavye Yavaş Çalışıyor

EvrenS.

Hectopat
Merhaba başlıkta da yazdığım gibi oyun oynarken klavyem kasılıyor, mesela "W" ye bastığımda 3 sn sonra geliyor ya da chatta bir şey yazarken birden bilgisayar kasıyor ve yavasça yazdıklarım slowmotion gibi geliyorlar.
Sistemimi yeni değiştirdim eskisinde böyle bir durum yoktu. Acaba temiz kurulum yapsam düzelir mi?
Forumda birkaç kişi daha açmış bu konuyu birisi çözüm buldum demiş dediğini yaptım BIOS'u güncelledim chipseti güncelledim sonuç aynı.
Sistemim;
Intel i9 13900K.
ASUS ROG STRIX Z790-F Wi-Fi
32 GB 6400MHz RAM.
MSI GaminX 3060 Ti.
Samsung EVO 970EVO M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da yazdığım gibi oyun oynarken klavyem kasılıyor, mesela "W" ye bastığımda 3 sn sonra geliyor ya da chatta bir şey yazarken birden bilgisayar kasıyor ve yavasça yazdıklarım slowmotion gibi geliyorlar.
Sistemimi yeni değiştirdim eskisinde böyle bir durum yoktu. Acaba temiz kurulum yapsam düzelir mi?
Forumda birkaç kişi daha açmış bu konuyu birisi çözüm buldum demiş dediğini yaptım BIOS'u güncelledim chipseti güncelledim sonuç aynı.
Sistemim;
Intel i9 13900K.
32 GB 6400MHz RAM.
MSI GaminX 3060 Ti.

Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Klavyeyle alakalı bir sorunda olabilir farklı bir klavyeyle denediniz mi?

Yapışkan tuşlar açık olabilir mi? Klavyeyle alakalı bir sorunda olabilir farklı bir klavyeyle denediniz mi?
Yapışkan tuşlar kapalı, zaten sorun o kadar değişik ki yazı yazarken bilgisayar kasılıyor gibi oluyor ve yazdıklarım sonradan geliyor bu esnada bilgisayar tabi ki kullanılamayacak kadar kasılıyor ama sadece oyunlarda oluyor bu durum

Yapışkan tuşlar kapalı, zaten sorun o kadar değişik ki yazı yazarken bilgisayar kasılıyor gibi oluyor ve yazdıklarım sonradan geliyor bu esnada bilgisayar tabii ki kullanılamayacak kadar kasılıyor ama sadece oyunlarda oluyor bu durum.

Garip bir durum. Başka klavyelerde denediniz mi? Tüm oyunlarda aynı durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim;
Intel i9 13900K.
32 GB 6400MHz RAM.
MSI gaminx 3060 Ti.

Farklı klavye ile deneyınız olmaz ıse portları degıstırın farklı portlara takın.

Sanırım bir üstte yazdığımı okumadınız. Deneyebildiğim tüm basit çözümlerin hepsini yaptım, portlari degiştirdim, klavyeyi değiştirdim, güncellemeleri sildim tekrar yükledim. Bir tek temiz kurulum kaldı yapmadığım.

Temiz kurulum yapın fark etmemişim geç algılama sorunu olabılır farklı surum yukleyın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı