i9 13900K sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Valorant sil sonra istersen geri yükle. Vanguard sorun vermiş. Sen yaparken ben bakmaya devam edeceğim.

Wi-Fi sürücülerini güncelle.

Bluetooth sürücülerini güncelle.

DDU ile ekran kartı sürücünü sil geri kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Armoury Crate var ise sil.

Başkada bir şey yok. Mavi ekran yemenin sebebi Valorant. Valorant'a girmeden önce, Valorant'ta veya Valorant'tan sonra mavi ekran vermiş olsa gerek. Hiç dikkatini çekmedi mi?

Son düzenleme:
Valorant sil sonra istersen geri yükle. Vanguard sorun vermiş. Sen yaparken ben bakmaya devam edeceğim.

Wi-Fi sürücülerini güncelle.

Bluetooth sürücülerini güncelle.

DDU ile ekran kartı sürücünü sil geri kur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Armoury Crate var ise sil.

Başkada bir şey yok. Mavi ekran yemenin sebebi Valorant. Valorant'a girmeden önce, Valorant'ta veya Valorant'tan sonra mavi ekran vermiş olsa gerek. Hiç dikkatini çekmedi mi?

Dediklerinizi yapacağım vaktiniz için teşekkürler. Ayrıca bazı oyunlarda crash yiyordum sizce Valorant ile alakalı olabilir mi ya da 13. ve 14. nesil işlemcilerin kararsızlık sorunları yüzünden midir?

Dediklerinizi yapacağım vaktiniz için teşekkürler. Ayrıca bazı oyunlarda crash yiyordum sizce Valorant ile alakalı olabilir mi ya da 13. ve 14. nesil işlemcilerin kararsızlık sorunları yüzünden midir?
Kararsızlık kaynaklı olduğunu sanmıyorum crashin.
Fakat mavi ekran sebebiniz hepsinde vgk. Vanguard yani.
@YLN ile yaşamıştık bizde bu sorunu.
Sorunun çözülür ise çözüm olarak işaretler isen sevinirim.

Son düzenleme:
Kararsızlık kaynaklı olduğunu sanmıyorum crashin.
Fakat mavi ekran sebebiniz hepsinde vgk. Vanguard yani.
@YLN ile yaşamıştık bizde bu sorunu.
Sorunun çözülür ise çözüm olarak işaretler isen sevinirim.

Tekrardan Valorant yüklediğimde aynı şeyi yaşıyorum ama sildikten sonra hiç mavi ekran yememiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı