i9 13900KF için CM Masterliquid ML240 Illusıon yeterli midir?

Merhaba değişim sonrası performanstan memnun musunuz.

Merhaba değişim sonrası performanstan memnun musunuz.
Dostum sistemi ufak revize yaptım.

i9 13900 kf - Msi Tomahawk z790 Wifi - 64 gb Ram Corsair - Galax 4070 ti - Arctric ARGB 360 mm -Samsun 990 pro - Phanteks p 600s -1000 w Gold msi PCI5 ATX 3.0

Şuan boşta cpu sıcaklığı 30-35 arası yük altında benchmark testinde falan 90larda ama normalde unity kullanıyorum ağırlıkta 50 yi geçmiyor.

Bende aynı 13900kf ile başlıktaki soğutucuyu içeren bir sistem dizdim. Şuan montaj aşamasında günlük kullanımda idare eder sanırım.ilerleyen aylarda animasyon yapmayı düşünüyorum eğer çok isinırsa senin soğutucundan deneyebilirim

Tabi ki beni başta korkuttular o yüzden ani değişiklik yaptım allahtan iade edebildim. Yoksa zarar edicektim. Ama sen yüklenmiyosan fazla sorun çıkmaz. İlerleyen süreçlerde değiştir ama mutlaka dostum. Benim başım yandı

Şu an projem ilk aşamalarda olduğu için yoğun olarak işlemciye yüklenmeyeceğim. Vray üzerinden animasyon yapmayı düşünüyorum. 7-8 ay sonra artık Render işlemine başlarsam duruma göre o dönemin en iyilerinden alırım. @onurbahadır Teşekkür Ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…