Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar kaç FPS oynarım güçlü müdür? Ekran kartım gelene kadar bununla idare etmek zorundayım sanırım.
Arkadaşlar kaç FPS oynarım güçlü müdür? Ekran kartım gelene kadar bununla idare etmek zorundayım sanırım.
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 25 Eylül 2023 #2 Intel UHD Graphics 770 Gameplay
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 25 Eylül 2023 #3 Ömer3169 dedi: Arkadaşlar kaç FPS oynarım güçlü müdür? Ekran kartım gelene kadar bununla idare etmek zorundayım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ömer3169 dedi: Arkadaşlar kaç FPS oynarım güçlü müdür? Ekran kartım gelene kadar bununla idare etmek zorundayım sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 İyiymis CS’de 150FPS. Kaç GB bu kart? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2023
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #6 MessininFedaisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... valo da fps neden bukadar kötü işlemci tabanlı bir oyun bildiğim kadarıyla?
MessininFedaisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... valo da fps neden bukadar kötü işlemci tabanlı bir oyun bildiğim kadarıyla?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #7 Ömer3169 dedi: İyiymis CS’de 150FPS. Kaç GB bu kart? Genişletmek için tıkla... Bunlarda VRAM olmuyor, kasandaki RAM'lerin bir kısmını kullanıyor. Kasanda 16GB RAM varsa 2GB'ını, 32GB RAM varsa 4GB'ını, 64 GB RAM varsa 8GB'ını kullanıyor.
Ömer3169 dedi: İyiymis CS’de 150FPS. Kaç GB bu kart? Genişletmek için tıkla... Bunlarda VRAM olmuyor, kasandaki RAM'lerin bir kısmını kullanıyor. Kasanda 16GB RAM varsa 2GB'ını, 32GB RAM varsa 4GB'ını, 64 GB RAM varsa 8GB'ını kullanıyor.
Ö Ömer3169 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 Commodore 64 dedi: Bunlarda VRAM olmuyor, kasandaki RAM'lerin bir kısmını kullanıyor. Kasanda 16GB RAM varsa 2GB'ını, 32GB RAM varsa 4GB'ını, 64 GB RAM varsa 8GB'ını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler çokta kötü değilmiş ekran kartı gelene kadar işimi görür gibi
Commodore 64 dedi: Bunlarda VRAM olmuyor, kasandaki RAM'lerin bir kısmını kullanıyor. Kasanda 16GB RAM varsa 2GB'ını, 32GB RAM varsa 4GB'ını, 64 GB RAM varsa 8GB'ını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler çokta kötü değilmiş ekran kartı gelene kadar işimi görür gibi