i9 14700K+RTX 4090 sisteme kaç Hz monitör lazım?

Bütçe
40000

MKA Vortex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok maliyetli bir sistem dizdim. i9 14700K var 4090 var 64 RAM falan var ama kaç Hz ve hangi kalite monitör almalıyım bilmiyorum. ASUS'un 540 Hz 1080p monitörü var, yine ASUS'un QHD 360Hz monitörü var, kimileri de 4K al diyor ama ben rekabetci oyunları hikaye oyunları oynuyorum. Üstüne edit de yapıyorum. En uygun monitör hangisi olur? Yardım eder misiniz?

Rekabetçi oyunları gerçekten üst seviyede oynuyorsan QHD 360 Hz, normal seviyelerdeyim çok üst seviye değilim dersen de 4k öneririm özellikle hikayeli oyunlarda çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

İfadeler: G2D
Hocam 4k alacaksın tabi, yoksa sisteme yazık etmiş olursun.

4K 144hz en az bazıları curved VA seviyor bazıları düz IPS kesinlikle tercih meselesi ben düz IPS alırım.

4k tabiki. 4k 144 hz al.
Zaten monster laptoptan geçmiştim 3050 falan vardı onda da 4090a geçiyorum artık fps in daha yüksek olması gerekmez mi?

Hocam 4K alacaksın tabii, yoksa sisteme yazık etmiş olursun.

Ama rekabetçi oyunlar oynuyorum 4K ekranda 360 Hz monitör yok diye biliyorum

4K 144hz en az bazıları curved VA seviyor bazıları düz IPS kesinlikle tercih meselesi ben düz IPS alırım.
Hocam zaten 144 fps alıyordum önceden monster laptop vardı daha fazla fps istiyorum qhd yeterli olmazmı ASUS 27" PG27AQN ROG SWIFT 1MS 360HZ DP HDMI G-SYNC IPS Gaming Monıtör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu monitör 2K. 4K daha güzel bir görüntü verir. 144 Hz kötü bir tazeleme hızı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…