i9 14700K+RTX 4090 sisteme kaç Hz monitör lazım?

Bütçe
40000
Bu monitör 2K. 4K daha güzel bir görüntü verir. 144 Hz kötü bir tazeleme hızı değil.

Kötü değil de 3 senedir 144 kullanıyorum bir de 360Hz deneyimledim çağ atladım neredeyse ondan dedim

4K 144Hz en az bazıları Curved VA seviyor bazıları düz IPS kesinlikle tercih meselesi ben düz IPS alırım.

Hocam peki tek kasaya 2 monitör bağlasak olur mu oyun ve günlük kullanım için ayrı kullanırım olur mu öyle.

Son düzenleme:
Olur.

1 tane 4k 144 hz 1 tane de 1080p 360hz alsam uygunmudur

Zaten monster laptoptan geçmiştim 3050 falan vardı onda da 4090a geçiyorum artık fps in daha yüksek olması gerekmez mi?
Kardeşim 4090 alıyorsun farkındasın değil mi? Ayrıca 144 hz ekran alacaksın 4090 hakkını verir.

Sana kalmış. Ama hangisini sen gündelik olarak kullanacaksın önemli olan o. Oyun için zaten 4K öneriyor insanlar.
Oyun için 4k öneriyorlarda o zmn fps yüksek olmuyor rekabetçi oyunu da oynuyorum

Sana kalmış. Ama hangisini sen gündelik olarak kullanacaksın önemli olan o. Oyun için zaten 4K öneriyor insanlar.
Bu nasıldır hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…