i9 14900K için sıvı soğutma önerisi

Melih Enes Bakal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz. i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz. Malum fazlasıyla ısınan bir işlemci. Ek nucleus AiO CR360 Lux D-RGB ve Lian Li galahad II Trinity performance.

Modellerinin iyi modeller olduğunu gördüm ancak bunlardan daha iyi modeller de var mı? 420mm bir model de satın alabiliriz önerileriniz varsa ancak 360 olması daha iyi olur çok fark etmeyecekse. Bütçe en fazla 8-9k verilebilir, sadece en üst düzey performansı istiyoruz işlemci serin çalışsın ve Cinebench R23 testinde olabilecek yüksek skoru versin istiyoruz. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB modeline de baktım ancak galiba bahsettiğim 2 model de ondan iyi.

Corsair modellerine ya da NZXT bakmanızı öneririm.

Corsair modellerine ya da NZXT bakmanızı öneririm.

NZXT'nin Kraken Elite 360 modeli var hocam gözüme güzel gözüken.

Bu modele bakıyordum ancak Lian Li veya ek nucleos bu modelden daha başarılı değil midir ben fiyat performans aramıyorum sadece en yüksek performansı arıyorum çünkü.

Bütçeniz yetiyorsa bu model iyidir NZXT bu işin ustasıdır.

NZXT'nin Kraken Elite 360 modeli var hocam gözüme güzel gözüken.

Bu modele bakıyordum ancak Lian Li veya ek nucleos bu modelden daha başarılı değil midir ben fiyat performans aramıyorum sadece en yüksek performansı arıyorum çünkü.
Hocam bir 10k vermek var birde 3-4 k bu soğutucu yükte maks 70 görüyor forumda kullananlar var 14900K ile hız aşırtma yapmayacaksanız yeterli.

Hocam bir 10k vermek var bir de 3-4 k bu soğutucu yükte maksimum 70 görüyor forumda kullananlar var 14900k ile hız aşırtma yapmayacaksanız yeterli.

Hocam bilginize Arctic radyatör uzunluğu 457mm. Biraz büyük bende alacaktım fakat kasama sığmıyor.

Hocam bilginize Arctic radyatör uzunluğu 457mm. Biraz büyük bende alacaktım fakat kasama sığmıyor.

Hocam kasa seçimi daha yapılmadı zaten 360mm alınırsa hyte Y60, 420mm alınırsa ASUS Helios kullanılacak.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09VGXVFJX?tag=akakceprime-21&psc=1 hocam 2 yerine 3 modeli var arctic'in bide

Hocam bir 10k vermek var bir de 3-4 k bu soğutucu yükte maksimum 70 görüyor forumda kullananlar var 14900k ile hız aşırtma yapmayacaksanız yeterli.

Hocam bir de 360 veya 420mm alacağım soğutucu için kasaların fiyat farkından dolayı aslında Total'de benzer fiyatlara geliyorlar o yüzden performans olarak hangisi iyiyse ona yönelmek istiyorum zaten bütçe maksimum soğutmaya 10k verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı