zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #11 Melih Enes Bakal dedi: Hocam bir de 360 veya 420mm alacağım soğutucu için kasaların fiyat farkından dolayı aslında Total'de benzer fiyatlara geliyorlar o yüzden performans olarak hangisi iyiyse ona yönelmek istiyorum zaten bütçe maksimum soğutmaya 10k verebilirim. Genişletmek için tıkla... Son attığınızı düşünürdüm hocam ben şahsen.
Melih Enes Bakal dedi: Hocam bir de 360 veya 420mm alacağım soğutucu için kasaların fiyat farkından dolayı aslında Total'de benzer fiyatlara geliyorlar o yüzden performans olarak hangisi iyiyse ona yönelmek istiyorum zaten bütçe maksimum soğutmaya 10k verebilirim. Genişletmek için tıkla... Son attığınızı düşünürdüm hocam ben şahsen.
Melih Enes Bakal Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 197 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #12 zuse dedi: Bu modelde çok güzel hocam fakat Helios seviyesine çıkabiliyosanız tabii ki onu alın. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bu soğutma ve helios ile birlikte kullanıldığında muhtemelen alınabilecek zirve performansı alabilirim diye düşünüyorum
zuse dedi: Bu modelde çok güzel hocam fakat Helios seviyesine çıkabiliyosanız tabii ki onu alın. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bu soğutma ve helios ile birlikte kullanıldığında muhtemelen alınabilecek zirve performansı alabilirim diye düşünüyorum
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #13 Kesinlikle üzmez.
Melih Enes Bakal Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 197 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #14 zuse dedi: Kesinlikle üzmez. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir test videosu gördüm ve 250w güç kullanımında cinebench r23 testinde 79 derece gibi sıcaklıklarda çalıştırabilmiş. Etkileyici.
zuse dedi: Kesinlikle üzmez. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir test videosu gördüm ve 250w güç kullanımında cinebench r23 testinde 79 derece gibi sıcaklıklarda çalıştırabilmiş. Etkileyici.
jumbum Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 773 Çözümler 2 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Kasım 2024 #15 Black Friday de istediğiniz bir soğutucu denk gelebilir mi? Kontrol etmeniz önerilir.