Arkadaşlar merhaba,
i9-14900K ve 4090'lı bir sistem toplamaya çalışıyorum. 360mm kaliteli bir sıvı soğutma kullanacağım ama henüz almadım. Fakat kasanın serin olma konusunda tedirginim. Bütçe sınırlı F/P önerilerinizi bekliyorum. İlk planda aşağıdaki kasalar var ama karar veremedim. Bu sistemin uyacağı ve serin olacak kasa tavsiyelerinize de açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
i9-14900K ve 4090'lı bir sistem toplamaya çalışıyorum. 360mm kaliteli bir sıvı soğutma kullanacağım ama henüz almadım. Fakat kasanın serin olma konusunda tedirginim. Bütçe sınırlı F/P önerilerinizi bekliyorum. İlk planda aşağıdaki kasalar var ama karar veremedim. Bu sistemin uyacağı ve serin olacak kasa tavsiyelerinize de açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Corsair iCUE 7000X Bilgisayar Kasası
Corsair iCUE 7000X Bilgisayar Kasası CC-9011226-WW detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Corsair iCUE 5000X Bilgisayar Kasası
Corsair iCUE 5000X Bilgisayar Kasası CC-9011212-WW detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming GT501 Bilgisayar Kasası
Asus TUF Gaming GT501 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Son düzenleyen: Moderatör: