i9 14900KF 4070 Ti sistem nasıldır?

@higxflg undervolt hocam UV dediğimiz. overclock yapmanın tam tersi. Ama dediğim gibi o işlemciye overclock yapabilmek biraz hayal olacaktır.
Sanırım en çok önerilen 360mm soğutucu buydu:

Valorant gibi oyunları oynayacaksan kısacası rekabetçi oyunları oynayacaksan https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG279QM-Monitörü-Freesync-1920X1080/dp/B083S89GJR/ref=sr_1_1?keywords=asus%2B280hz&qid=1706362012&sr=8-1&th=1 bunu önerebilirim çoğu kişi HDD kötü dedi olabilir hiç kullanmadım arkadaşlarımın görüşleri ile sürdüm HDD'yi öne arkadaşlar kullanıp beğenmedilerse almanı tavsiye etmiyorum.

Çok anlamam ama dahili GPU'nun 3D modellemede işe yaradığı senaryolar duymuştum. Bu kadar para vermişken 14900k al.

Geri dönüşün ve tavsiyen için teşekkür ederim.
Ürünü inceleyeceğim.

Çok anlamam ama dahili GPU'nun 3D modellemede işe yaradığı senaryolar duymuştum. Bu kadar para vermişken 14900k al.

Yorumun için teşekkür ederim.
Bende tam tersi olarak i9 14900K da bulunan dahili GPU'nun (APU) gereksiz yere çalışıp performans kaybına sebep olmasın diye tercih etmedim. Bildiğim kadarıyla dahili GPU'su (APU) bulunan işlemciler sistemde GPU olsun ya da olmasın grafik işlemeye devam ediyor. Performans kaybı olayı da tamamıyla benim düşüncem herhangi bir kaynaktan araştırmadım.
Ama bunu araştıracağım.

Ben o soğutucunun o işlemciye yeteceğini hiç sanmıyorum.

Yorumun için teşekkür ederim.
Bende aldığım için biraz pişmanım açıkçası değiştirme düşüncem var.

Son düzenleme:
iyi etmişsin apu işlemci ile ekran kartı sıkıntı yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…