i9-14900KF 80-90 derece normal mi?

aje1925

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, işlemciyi 2 gün önce aldım i5-13400F stok fanı kullanıyorum i9-14900KF in üzerinde ve 3 tane kasa fanım var. Sıvı soğutma aldım ancak kasaya büyük geldi iade ettim. CS2 oynuyorum boşta 40-60 derece arası oyun açıkken 80-90 arası. Bu sıcaklıklar normal mi bu işlemci için yoksa fazla mı? Ve kasam DeepCool CG540 eğer soğutucu önerirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi günler.

Hocam o işlemcinin ısınması çok normal ama buna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum. Bir an önce kaliteli bir sıvı soğutma alın.

Normaldir stok fanla çalıştığı için eğer bütçeniz yoksa bunu öneririm Dark X123 varsa Brust ben açıkçası hava soğutmayi daha da performanslı buluyorum sivi soğutmayı o kadar değil.

Hemen yeni soğutucu alın, bir i9 işlemciyi niye zaten kendi işlemcisini soğutmada zorlanan bir stok soğutucusu kullandınız bilmiyorum
i9 diye böyle birşey almanızı tavsiye ederim:

Normaldir stok fanla çalıştığı için eğer bütçeniz yoksa bunu öneririm Dark X123 varsa Brust ben açıkçası hava soğutmayi daha da performanslı buluyorum sivi soğutmayı o kadar değil.
Onlarda zorlanır, i9 bütçe bir seri değil.

Dostum öncelikle önerin için teşekkür ederim alıp iade ettiğim LT720 idi bu ondan boyut olarak farklı mı çünkü kasaya bir tık büyük gelmişti o ve ayrıca i5 i çıkarmışken stok üzerinde dursun dedim sıvı soğutma olmayınca yoksa ben de i9u üfleyerek soğutmaya çalışmanın mantıksız olduğunu biliyorum .

Değerleri normal ama kesinlikle sıvı soğutma şart.
Hocam o işlemcinin ısınması çok normal ama buna bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum. Bir an önce kaliteli bir sıvı soğutma alın.
Normal, o işlemciyi düzgün soğutamazsın zaten.
dostlar çok teşekkür ederim çünkü 3 gündür falan 80-90 derecede oynuyorum normal olarak düşündüm wattından dolayı ama en kısa zamanda alıcam sıvı soğutmayı ancak bir sorum daha olacak kule tipi mi yoksa sıvı soğutma mı bütçede sorun yok en kralını da alabilirim kafayı taktım

Kule sizin işinize gelmez, ama düşük-midrange seviyesi için Kule soğutma iyidir. Sizin yerinizde olsam sıvı soğutucusu alırım 360mm.

Büyük ihtimal boy farkları yok, hangi kasayı kullanıyorsunuz?

Kule sizin işinize gelmez, ama düşük-midrange seviyesi için Kule soğutma iyidir. Sizin yerinizde olsam sıvı soğutucusu alırım 360mm.

Büyük ihtimal boy farkları yok, hangi kasayı kullanıyorsunuz?
DeepCool CG540

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…