i9 14900KF - RTX 4090 sistem LoL'de kasıyor

MrBomonti

Kilopat
Sistemimi topladım Windows 11 Home kurulu ama çok basit oyunları, LoL oynarken bile ekran donuyor. Sürekli fan çalışıyor sıcaklık CPU 50 GPU 56 üstüne çıkmadı hiç. Bazen boştayken fan coşuyor yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

ASUS Z790 Gaming Wi-Fi II anakart.
i9 14900KF işlemci.
64 GB DDR 5 Corsair RAM.
2TB SSD.
ASUS ROG STRIX LC II 360 ML sıvı soğutma.

Fanın boşta çalışmaması lazım 0db özelliğini kapatmış olabilirsiniz

LoL'de böyle saçma bir şey ben de yaşamıştım. FPS'i monitör Hz'inize eşitlerseniz düzelir.

Biraz saçma ama LoL'ün grafikleri düşük gelmiş olabilir mesela benim arkadaşdada seninkilerle neredeyse aynı donanına sahip PC vardı onda da Dead Space 3 kasıyordu eski oyun diye.

Fanın boşta çalışmaması lazım 0dB özelliğini kapatmış olabilirsiniz

Fanın boşta çalışmaması lazım 0dB özelliğini kapatmış olabilirsiniz

Sürekli çalışmıyor arada bir kendi kendine hızlanıyor ve duruyor.

Biraz saçma ama LoL'ün grafikleri düşük gelmiş olabilir mesela benim arkadaşdada seninkilerle neredeyse aynı donanına sahip PC vardı onda da Dead Space 3 kasıyordu eski oyun diye.

PUBG Ultra ayarlarda 15 dk denemek için oynadım kasma donma olmadı. Enteresan şekilde LoL oynarken, video izlerken ya da sistem boştayken fanlar arada hızlanıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…