Çözüldü i9-14900KF sistem Valorant'ta 400 FPS ancak verebiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Arkadaşlar. Çözümü buldum. "Process Lasso" programı bütün sorunu hallediyor. FPS değerlerim olması gereken seviyeye çıkıyor (en azından yeteri seviyeye).
Buyrun efendim Tenz biladerimiz gibi ayarı yaparsanız çözülür gibi :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tenz process lasso ayarı

Bu şekilde ne kadar fps alıyorsunuz?

kral bende i9 12900k var 200e falan düşüyor fps normal mi bu ayarı yapmalı mıyım

kral bende i9 12900k var 200e falan düşüyor fps normal mi bu ayarı yapmalı mıyım
Efendim bu ayarın mantığı normalde alabileceğiniz FPS değerlerine oyuna öncelik tanıyarak ulaşmak. Yani yoktan yere size FPS yaratmaz. Ancak en kötü ihtimalle bile 20 ila 30 FPS artışı yapabileceğini düşünüyorum. Denemekte fayda var.

Hocam Nvidia Denetim Masasından Fps Sınırı Vb. Ayarlar İle Oynadınız mı?

İşlemci kaynaklı olduğunu boşa söylemedik, bir Switch'in biri eksi atıyor. Sanki bu işlemciyi kullanıyor. Ne geliyorsa başımıza çok bilmişlerden geliyor.

Hocam bu arada geçmiş olsun. Çözüldüğüne sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…