H Hüsooo_33 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #31 akdag94 dedi: Arkadaşlar. Çözümü buldum. "process lasso" programı bütün sorunu hallediyor. FPS değerlerim olması gereken seviyeye çıkıyor (en azından yeteri seviyeye). Buyurun efendim tenz biladerimiz gibi ayarı yaparsanız çözülür gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tenz process lasso ayarı Genişletmek için tıkla... Ben videodan bir şey anlamadım Türkçe meal olarak tek tek yapmam gerektigini anlatabilir mi
akdag94 dedi: Arkadaşlar. Çözümü buldum. "process lasso" programı bütün sorunu hallediyor. FPS değerlerim olması gereken seviyeye çıkıyor (en azından yeteri seviyeye). Buyurun efendim tenz biladerimiz gibi ayarı yaparsanız çözülür gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tenz process lasso ayarı Genişletmek için tıkla... Ben videodan bir şey anlamadım Türkçe meal olarak tek tek yapmam gerektigini anlatabilir mi