i9-14900KF sistemde mavi ekran hatası neden kaynaklanır?

İşletim sistemi
Windows 11

EloX

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1yd-MAB6OwOMG00WtQ2CRGkepYa9ImsiH/view?usp=sharing
RAM
G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7200mhz CL36 DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
Samsung 1TB 990 PRO M.2
Ekran kartı
Gigabyte RTX 3070 TI 8 GB
Anakart
Asus ROG STRIX Z790-F GAMING
İşlemci
Intel Core i9-14900KF
Merhaba, son 2-3 aydır uygulamalarım sık sık çöküyor. Örneğin, Opera'da durduk yere "yetersiz bellek" veya "sayfa çöktü" hatası alıyorum. Discord ise durduk yere yeniden başlatılıyor. Son 1 aydır ise sık sık mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son 2-3 aydır uygulamalarım sık sık çöküyor. Örneğin, Opera'da durduk yere "yetersiz bellek" veya "sayfa çöktü" hatası alıyorum. Discord ise durduk yere yeniden başlatılıyor. Son 1 aydır ise sık sık mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum.

1.si aşağıya değil yukarıya bırakmışsınız. 2.si sistem mavi ekran yemiyor parçalarınız arızalı olsa mavi ekran değil simsiyah ekranla karşılaşırsınız Windows mavi ekran yer 😁

1.si aşağıya değil yukarıya bırakmışsınız. 2.si sistem mavi ekran yemiyor parçalarınız arızalı olsa mavi ekran değil simsiyah ekranla karşılaşırsınız Windows mavi ekran yer 😁

Ben aşağıya gideceğini zannetmiştim ayrıca nasıl mavi ekran yemiyorum bir daha yersem fotoğrafını çekip atarım ayrıca dün ve bugün siyah ekran aldım garip şeyler oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı