Merhaba ben Intel Core i9 14900KS işlemcisini almak istiyordum fakat www.sinerji.gen.tr'nin sitesinde önbelleğin 68 MB olduğu yazıyordu. Intel'in kendi sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Size de sormak istediğimden bu konuyu açtım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba ben Intel Core i9 14900KS işlemcisini almak istiyordum fakat www.sinerji.gen.tr'nin sitesinde önbelleğin 68 MB olduğu yazıyordu. Intel'in kendi sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Size de sormak istediğimden bu konuyu açtım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam ne için kullanmayı düşünüyordunuz bu işlemci ile?
Oyun içinse eğer fiyatına kesinlikle değmeyecek bir işlemci. Yarı fiyatından daha ucuz bir işlemci olan Ryzen 7 7800X3D AM5 işlemcisi, 14900KS ile oyunlarda aynı performansı veriyor. AM5 soketli işlemcilere geçmeyi düşünürmüsünüz?