G GundabadTR Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:15 #21 Konunun başına bakarsan anakart orada yazıyor dostum teşekkür ederim.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.026 Çözümler 9 Dün 10:27 #22 FutureLight dedi: Dostum Intel'de 13. Ve 14. Nesiller kronik sorunlu başına bela olmadan önce ondan kurtulup AMD geçsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Konudaki en isabetli tavsiye diye dusunuyorum
FutureLight dedi: Dostum Intel'de 13. Ve 14. Nesiller kronik sorunlu başına bela olmadan önce ondan kurtulup AMD geçsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Konudaki en isabetli tavsiye diye dusunuyorum
G GundabadTR Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:09 #23 Arkadaşlar iade ettim zaten lanet olsun Intel'e.
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 282 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #24 GundabadTR dedi: Arkadaşlar iade ettim zaten lanet olsun Intel'e. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam iade işlemi sıkıntısız geçmiştir umarım.
GundabadTR dedi: Arkadaşlar iade ettim zaten lanet olsun Intel'e. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam iade işlemi sıkıntısız geçmiştir umarım.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.026 Çözümler 9 Bugün 01:49 #25 GundabadTR dedi: Arkadaşlar iade ettim zaten lanet olsun Intel'e. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dogru karar verilmis. Gozunuz aydin.
GundabadTR dedi: Arkadaşlar iade ettim zaten lanet olsun Intel'e. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dogru karar verilmis. Gozunuz aydin.