i9-9900 işlemci RDR2'de 90 derece oluyor

Hocam 3ay oldu daha süreli bir de ben kula fan takmayı bilmiyorum onu düşünüyorum.

Tekrar süreceksiniz zaten. Kule tipi fanı takmak kolay aslında ben az kalsın elimi kırıyordum Snowman M200 vardı ama birşekil taktım.

Tekrar süreceksiniz zaten. Kule tipi fanı takmak kolay aslında ben az kalsın elimi kırıyordum Snowman M200 vardı ama birşekil taktım.
sürmekte sorun yok takmak sıkıntı edecek gibime geliyor

Sürmekte sorun yok takmak sıkıntı edecek gibime geliyor.

Yok yok kolay merak etmeyin öbür türlü böyle kullanmaya devam ederseniz işlemciye zarar verirsiniz.Sadece takarken dikkatli olun anakartı bükmeyin ve çok sıkmayın.

aslında bu attığınız fanın takımı kolaymış işlemcinin kenarlarına koyulan 2adet bir şey var ayakta tutan onun üzer ine yerleştiriyoruz

Yok yok kolay merak etmeyin öbür türlü böyle kullanmaya devam ederseniz işlemciye zarar verirsiniz.Sadece takarken dikkatli olun anakartı bükmeyin ve çok sıkmayın.
İntel in Stok fanının girişlerini biliyor musunuz bilmem ama ilk çıkartışımda ve takışımda bana eziyet etmişti birde belki cahilce bir soru olacak ama İntel in girdiği yuvaya bu fan girecek mi

maalesef bende amd tabanlı bilgisayar olduğu için bilmiyorum.

Asus Prıme B365M-K DDR4 Ana kart kullanıyorum

maalesef bende amd tabanlı bilgisayar olduğu için bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
benim stok fanımın plastik vidaları bu şekilde bakarsanız belki anlayabilirsiniz olur mu olmaz mı

Asus Prıme B365M-K DDR4 Ana kart kullanıyorum
dediğim gibi maalesef bilmiyorum.

şöyle sanırım o fanın içinde o ekipmanlar çıkıcak merak etmeyin

Veya Bir Kule fan takımı için bilgisayarcıya gideyim

Dediğim gibi maalesef bilmiyorum.

Şöyle sanırım o fanın içinde o ekipmanlar çıkacak merak etmeyin

Hocam 1ay içerisinde alsam sıkıntı olur mu acaba yanmaz herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…