i9 9900K - CS:GO'da 95° 100° sıcaklık değerleri normal mi?

@Bedirhan1 Şimdi kontrol ettim radyatör'ün yani kasanın üst tarafından baya soğuk hava geliyor. İki fan'dan ise kasanın içine doğru bir hava üflemiyor, bunu nasıl anlayamadım tuhaf ama sanırım dediğiniz gibi fanlar ters.
Ayrıca şu şekilde resmini de atayım https://i.hizliresim.com/BOdLnj.jpg

Başka bir fan ile test edin eğer değişikli olmaz ise aldığınız yere gidin.

@226261 maalesef mesajınızı görmeden direk fanları söktüm şu an doğru olduğunun farkına vardım ve sizde doğru olduğunu belirtmişsiniz. Fanları geri taktım ve sıvı soğutucunun videosunu izlerken Şimdi Recep Baltaş’ın bir videosunda gördüm benim arka kısımda anakarta bağlı siyah aparatın yanlış takıldığını gördüm bunun bir etkisi olur mu fotoğrafını koyayım şöyle. Yazılı kısmın alta gelmesi gerekiyor, aparatın yönü bu şekilde. Bundan dolayı bir sorun mu var acaba?

@Snoop TOK Maalesef sorun fanlarda değil, fanlar gayet normal çalışıyor radyatöre havayı üflüyor.

O aparat bence doğru takılmış. İntel yazan taraf anakarta bakıyor ve yanlış bir şey yok bence. Başka bir sorun var. Bu arada hwinfo64 programını yükleyip, programdan pompanın devrine bak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes'den Allah razı olsun, sorunu çözdüm. Artık sistem boşta iken 27-28 derece'de çalışıyor. CS:GO içerisinde de 45-50 civarlarında gidip geliyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar saatlerdir uğraşmama rağmen 10 dakika önce yaptığım tek şey "Soğutucunun başlığındaki (işlemci üzerindeki) başlığın vidalarının hepsini gevşettim ve ortadan bastırarak hepsini eşit miktarda döndürerek üstüne tamamen oturmasını sağladım.

95 derece'den 50 derecelere kadar düşüş sağlandı herkese hayırlı akşamlar.

Sana sordular pompa işlemciye tam oturuyormu diye, sende kontrol ettim , sorun yok deyince bende tekrar sormak istemedim, tam oturuyor deyince , bizde farklı çözüm yolları bulmaya çalıştık. Hadi geçmiş olsun. Birde işlemciyi 4700 Mhz hızda kullanmak için ne yapıyorsun, sadece oyun için ise gereksiz bir hız. O işlemci ile oyunlarda 4300 Mhz gayet yeterli, hatta fazla bile.

Tekrar belirtiyim pompa işlemciye tam oturuyor sanıyordum çünkü herhangi bir oynama veya negatif bir durum yoktu. Ancak ben her ihtimale karşı söküp ve eşit bir şekilde sıkdığım için sorun çözüldü. Her neyse, her şey için teşekkürler. Ayrıca işlemci hızıyla ilgili ben bir şey yapmadım bios’u sıfırlayıp kaydedip çıktım, kendi varsayılan değeri bu sanırım. Bu değeri düşürmekten de pek anlamadığım için böyle kalsın zaten sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…