Necati Billor Decapat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İzmir,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #21 mburaktekin dedi: Performans için demedim zaten, 1151 pin işlemci bir daha çıkmayacak. Eğer 11. nesile yükseltmek isterse anakart değiştirmek zorunda kalmaz. Bu yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda 9900K'sı olsaydı diye yazdım bende. Boş masraf olurdu anlamında.
mburaktekin dedi: Performans için demedim zaten, 1151 pin işlemci bir daha çıkmayacak. Eğer 11. nesile yükseltmek isterse anakart değiştirmek zorunda kalmaz. Bu yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda 9900K'sı olsaydı diye yazdım bende. Boş masraf olurdu anlamında.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #22 Necati Billor dedi: Hali hazırda 9900K'sı olsaydı diye yazdım bende. Boş masraf olurdu anlamında. Genişletmek için tıkla... Eğer almadıysanız diye belirttim mesajımda
Necati Billor dedi: Hali hazırda 9900K'sı olsaydı diye yazdım bende. Boş masraf olurdu anlamında. Genişletmek için tıkla... Eğer almadıysanız diye belirttim mesajımda
Necati Billor Decapat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İzmir,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #23 mburaktekin dedi: Eğer almadıysanız diye belirttim mesajımda Genişletmek için tıkla... Sizin bakış açınız doğru ama aralarında neredeyse fark yok. Bu açıdan bakarsınız demek istediğimi anlarsınız.
mburaktekin dedi: Eğer almadıysanız diye belirttim mesajımda Genişletmek için tıkla... Sizin bakış açınız doğru ama aralarında neredeyse fark yok. Bu açıdan bakarsınız demek istediğimi anlarsınız.