i9 9900K lehimli mi?

DobermanLover

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Intel’in yeni nesil işlemcilerinde termal pad kullanmadı ve lehime dönüldü diye biliyordum fakat Youtube'da i9-9900K'ya delid yapan bir kişi bulunmakta. Ben mi yanlış biliyorum yoksa gerçekten lehim mi kullanıldı? Öyleyse nasıl delid oluyor? @Recep Baltaş

Yani delid işlemi lehime zarar veriyor diye biliyorum zaten.

@Recep Baltaş siz biliyorsanız konuya el atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İletkenliği daha yüksek bir likit metal kullanmak için delid yapılıyor. Halihazırda lehimli zaten. Riske girmeye gerek yok. Isınma sorunu olan bir işlemci değil.

Örnek;

İletkenliği daha yüksek bir likit metal kullanmak için delid yapılıyor. Halihazırda lehimli zaten. Riske girmeye gerek yok. Isınma sorunu olan bir işlemci değil.

Örnek;

Teşekkür ediyorum.
Intel’in CEO’su değiştikten sonra kalite düştü şeklinde gerçek dışı olduğunu düşündüğüm bir şey okudum, bu işlemciyi kullanan biri olarak ne düşünüyorsunuz?

8700K'dan PCB'si daha kalın ve sağlam. Lehim kullanılıyor. Neden kalitesi düşük olsun?

Benim deneyimime göre, memnuniyet oranım daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı