i9 9900K RTX 5070 düşük FPS veriyor

nSD3V1L

Femtopat
Selamlar, bugün RTX5070 ekran kartı aldım.
İşlemcim i9-9900K, darboğaz olabileceğini biliyordum ama CS'de nedense FPS 150 civarlarında gezinyor. MSI Afterburner'da CPU kullanımı da %100 gözükmüyor aslında FC 25 oyununda da Ultra 2K ayarlarda 70-90 FPS arası aldım. Burada bir sıkıntı var ama çözemedim. Bir yardımcı olabilir misiniz, ne yapmam lazım?

PC: RTX5070.
İşlemci: i9-9900K
Anakart: ASUS TUF Gaming Z390-PRO
RAM: HyperX furry 16 GB X1 3200MHz.
Güç kaynağım da 700W'mış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2514140

Maksimum limitin 3 katı darboğaz yiyorsunuz hocam. İşlemci olarak şunu alabilirsiniz

Eki Görüntüle 2514140

Maksimum limitin 3 katı darboğaz yiyorsunuz hocam.
Bu tarz darboğaz sitelerini forumda paylaşmak yasak. Neredeyse hepsi yanlış bilgi veriyor.

Buradanda görebilirsiniz.

Hocam biosu güncelle temiz windows kur, güncel driverları kur. Tekrar dene düzelecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Slotla alakası yok hocam.

hocam format konusunda bilgim sıfır acaba bildiğiniz bir yt videosu var mıdır hem format hem bios güncelleme için.

Birde bu olaylar için flash bellek lazımdı sanırsam onsuz olmuyorsa yarına sarkar büyük ihtimalle iş

İnternette bir sürü video mevcut, bir adet flas bellek alıp yapabilirsin rahatlıkla. bios güncellemesi de aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…