Burada tabirler eğilip bükülmeye başladı. 1 seneye kalmadan her iki üreticide de soketler değişecek. Elinde hala çok iyi işlemcisi olan birine hissedilir fark olmayacak bir yol öneriyorsunuz. O bütçesini birkaç sene sonra asıl yükseltme için kullanacakken burada heba etmiş olur.
Videoyu atar mısınız hocam? Böyle bir şey nasıl olabilir?Hocam YouTube'dan inceledim yabancı kaynaklara vs baktım. Render konusunda 10-15FPS fark oluyor ama oyunlarda tam tersi PCI 3.0 önde gidiyor 4.0 -5 -10 FPS'lere kadar düşüyor.
Burada tabirler eğilip bükülmeye başladı. 1 seneye kalmadan her iki üreticide de soketler değişecek. Elinde hala çok iyi işlemcisi olan birine hissedilir fark olmayacak bir yol öneriyorsunuz. O bütçesini birkaç sene sonra asıl yükseltme için kullanacakken burada heba etmiş olur.
Arkadaşa ben demiyorum ki illa değiş hemen değiş, değişmezsen gözün arkada kalır?
Ben sadece değiştirmek isterse yapabileceklerini söylüyorum, rahatça yayın yapabileceğini belirtmişim zaten.
Videoyu atar mısınız hocam? Böyle bir şey nasıl olabilir?
Cebinizden para çıkmayacaksa geçmeniz kadar mantıklı bir şey yok tabii ki.Hocam elimdeki ürünleri satıp cebimden ekstra bir ücret çıkarmadan geçmek için çabalayacağım olursa olur olmazsa olmaz kafası ile. Böyle düşünün o yüzden geçmek mantıklı mı diye sormuştum. Yani cebimden para çıkarmaya gidecekse yol tabii ki o yoldan vazgeçeceğim.
Garip gerçekten, yine de güncellik iyidir. Fark eden oyunlarda işlemci kaynaklı fark ediyordur diye düşünüyorum.Hocam elimdeki ürünleri satıp cebimden ekstra bir ücret çıkarmadan geçmek için çabalayacağım olursa olur olmazsa olmaz kafası ile. Böyle düşünün o yüzden geçmek mantıklı mı diye sormuştum. Yani cebimden para çıkarmaya gidecekse yol tabii ki o yoldan vazgeçeceğim.
Cebinizden para çıkmayacaksa geçmeniz kadar mantıklı bir şey yok tabii ki.
Garip gerçekten, yine de güncellik iyidir. Fark eden oyunlarda işlemci kaynaklı fark ediyordur diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1104935
2700TL.
Diyelim ki siz 2600TL'den sattınız.
Anakartınız için güncel ilan yok.
Eki Görüntüle 1104936
1600TL fiyattan satabilirsiniz.
Elinizdeki toplam para 4200TL olacak.
Bu anakartı aldıktan sonra elinizde 2800TL fiyat kalacak, bu fiyata rahat rahat sıfır 5600X alabilirsiniz.MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani hiç masraf etmeden geçebilirsiniz.
Hatta ve hatta;
Eki Görüntüle 1104937
Geçen cuma İncehesap Gaming gecesinde 5600X bu fiyattan satıldı, indirim takip edecek olursanız iyi bir soğutucu, B550 bir anakart, 5600X üçlüsünü masraf etmeden almış olacaksınız.
X570 gibi anakartlara gerek yok, ben 5600X ve ASUS TUF X570-PRO kullanıyorum. Keşke B550 alsaydım diyorum.
Boş verin yani X570'i
Var ancak gerekecek, 500-1000TL verecek kadar değil, kendim kullanmasam bu kadar emin konuşmam.Neden peki öyle diyorsunuz? B550 ile X570 arasında elbet fark vardır yani.
Var ancak gerekecek, 500-1000TL verecek kadar değil, kendim kullanmasam bu kadar emin konuşmam.
9900K'nın rakibi 5600X sönük kalmıyor ki.i9 9900K'nın AMD kısmında rakibi ne? 5600X yanında bu kadar sönük kalıyorsa.
i9 9900K'nın AMD kısmında rakibi ne? 5600X yanında bu kadar sönük kalıyorsa.
Soğutucu konusunda soğutucuya ihtiyacım yokyani cebimde para kalması bir şeyi ifade etmiyor. Hangisi iyiyse onu alıp takmak istiyorum.
9900K'nın rakibi 5600X sönük kalmıyor ki.
2-3 FPS bazı oyunlarda geçiyor, geri kalıyor 5600X. Eşit yani.
Ancak 5600X daha serin çalışıyor, daha güncel.
AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1000TL kadar eklerim diyorsanız böyle yapın. Bu B550 anakart bile 5800X'i rahat rahat besliyor.
İlla X570 olsun diyorsanız.
Asus TUF Gaming X570 PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming X570 PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming X570 PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.510,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu şekilde alabilirsiniz.
5800X Tarzı işlemcilere, canavar diyoruzRyzen 7 5800X tarzı işlemcilere ne diyorsunuz peki?
5800X tarzı işlemcilere, canavar diyoruz
Harikadır kendisi <3