i9 9900K Sisteme Anakart Önerisi

grkn

Kilopat
Daha fazla  
Bugün i9-9900k işlemciyi mevcutta olan I7 6700k işlemcimle değişmek istedim. Fakat anakartım desteklemiyormuş :D. Ben pin sayıları aynı diye destekliyor sandım. Taktım işlemciyi PC açılmıyor, eski işlemciyi takınca açıldı anladım problemi.

Şimdi anakartı da yenilemem gerek. Tavsiyelerinizi ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün i9-9900k işlemciyi mevcutta olan I7 6700k işlemcimle değişmek istedim. Fakat anakartım desteklemiyormuş :D. Ben pin sayıları aynı diye destekliyor sandım. Taktım işlemciyi PC açılmıyor, eski işlemciyi takınca açıldı anladım problemi.

Şimdi anakartı da yenilemem gerek. Tavsiyelerinizi ihtiyacım var.
Z390 anakartların kötü olanı neredeyse yok bütçenize göre seçip alabilirsiniz.

Eğer 9900K gibi bir işlemciniz varsa Z390 giriş seviyesi anakart önermem.Bu anakart en azından PSU'nuz 8+4pin işlemci pini destekliyorsa bu kartı önerebilirim. Eğer OC yapma şansınız varsa bile.

2060'da SLI desteği yok yalnız. 2070'de var.
Bütçe belirtirseniz daha iyi olur ama i9-9900K aldığınızı ele alaraktan şunu öneriyorum: Asus Z390M Plus Prime 2133mhz-4266mhz(OC) 1151p v2 mATX Anakart

Dostum 9900k işlemci ve mATX anakart? Gerçekten ilginç insanlar var.

9900k düşünürekten imzamdaki anakartı aldım, dostum bulunduğu kulvarda iyi fakat APP'leri ve arayüz cok geri kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1900 lü fiyatlara çıkabilirim sorun değil, fakat sistem çoğunlukla iş için kullanılıyor o yüzden işlemciyi yükseltme gereği duydum, i7 6700k beni oyun konusunda hiç yarı yolda bırakmadı :) , fakat bu fiyat farkları sadece ışıklar için olmasın anakart üzerindeki :) , tasarıma vermeyelim parayı :D

Eğer 9900K gibi bir işlemciniz varsa Z390 giriş seviyesi anakart önermem.Bu anakart en azından PSU'nuz 8+4pin işlemci pini destekliyorsa bu kartı önerebilirim. Eğer OC yapma şansınız varsa bile.

Hocam kart iyi de niye bilmiyorum Asus bana hep daha sağlamdır diye geliyor :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı