Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Grafiklerler ve video editörler MAC işletim sistemini çok tercih ediyorlar. Windows resmen çöp geliyor onlara çok fazla övüyorlar ben de merak ettim deneyimlemek istiyorum. Aşağıdaki gibi canavar bir sistemim var eğer bu sisteme kurulur ise harika sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Var mıdır böyle bir imkan?
Son sürümleri kuramazsın. Ayrıca Mac deneyimi bekleme. Geliştiriciler ve tasarımcılar sorunsuz olduğu için tercih ediyor. Sen Hackintosh kullanacaksın en ufak bir sorunda sistemin çökme ihtimali var.
08 Mart 2020 Tarihli Güncel İmaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-macos-kurulumunda-kernel-panic-hatasi-acpi-smc.843092/ [Çözüm] macOS End Random Seed Problemi (Yeni) [Çözüm] Bu macOS Kopyası Hasar Görmüş Hatası [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) Önerilen BIOS...
Yeni hackintosh rehberimizde güncel bir masaüstü PC'ye macOS'un en son sürümü olan Mojave'yi kuruyoruz. 2013'te ilk hackintosh rehberini yapmamızdan bu
Hocam biraz araştırdım. GTX serisi ya da dediğiniz gibi AMD serisi GPU'larda High Sierra sürümü kullanılabiliyormuş. i5 6600 ve GTX 1060'lı sistemim var akşam ona kurmayı deneyeceğim.
RX GPU'larda sürüm kısıtlaması yok Mojave ya da Catalina kurabilirsin. GTX, RTX High Sierra yukarısında yok. Diğer slota RX570 benzeri takıp kurabilirsin ya da 2080Ti kullanmayıp IGPU ile kullanabilirsin.
RX GPU'larda sürüm kısıtlaması yok Mojave ya da Catalina kurabilirsin. GTX, RTX High Sierra yukarısında yok. Diğer slota RX570 benzeri takıp kurabilirsin ya da 2080Ti kullanmayıp IGPU ile kullanabilirsin.
Hocam GTX High Sierra'da kullanılıyor diye biliyorum. Başarılı kurulumlar kategorisinde 1060 kartlara driver kuranlar mevcut. RTX yok sanırım oda yeni kart diye olabilir. RX GPU yok elimde. i5 6600 GTX 1060 sistemime kurucam imajı indirdim şimdi akşam göreceğiz