Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için sizlere öncelikle çok ama çok teşekkür ederim...Amaç sadece oyun değil ama çok sık olarak oyun oynayan biriyim. Geri kalan zamanda ise MKV flimlere ses dosyası eklemek yada bazı videoları encoder etmek. O yüzden bu işlemciyi seçtim... Ekran kartını düşük tutmam da ki amaç ise monitörüm yok arkadaşlar... 2K 144hz bir mönitör alacağım o zamanda 2080 ti alacak duruma gelirim... Ben sadece 6 ay 7 ay idare edecek bir kart önerisi istiyorum bu sisteme zarar vermeyecek.... Ayrıca oyun videoları da çekeceğim mönitör alınca....
Bildiğin benzinsiz çalışan Ferrari gibi olmuş . İşlemcini İntel i5 9600 yap. Ekran kartını gtx 1070 yap. Oyun oynamasan bile seni götürür 5 sene. İlerde oyun oynamak istersin hazır oyun için de kullanabilirsin.
NVIDIA'nın RTX çekirdekleri bozuk GPU'ları deÄerlendirdiÄi 1660 Ti kartını da eklediÄimiz yeni sistem tavsiyelerimiz sizlerle. Ofis Anakart MSI H310M
www.technopat.net
Üst seviye oyun geniş ekran kısmındaki sistemi alabilirsin. Kendinde belirtmişsin doların uç noktada olduğu şu günlerde, Seçmiş olduğun Anakart, Kasa ve Güç kaynağı çok abartı olmuş. Bunlardan kısarak Ekran kartına yatırım yapabilirsin. Ayrıca SSD diski linkteki SSD diskle değiştirmenin faydası olacaktır.
Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için sizlere öncelikle çok ama çok teşekkür ederim...Amaç sadece oyun değil ama çok sık olarak oyun oynayan biriyim. Geri kalan zamanda ise MKV flimlere ses dosyası eklemek yada bazı videoları encoder etmek. O yüzden bu işlemciyi seçtim... Ekran kartını düşük tutmam da ki amaç ise monitörüm yok arkadaşlar... 2K 144hz bir mönitör alacağım o zamanda 2080 ti alacak duruma gelirim... Ben sadece 6 ay 7 ay idare edecek bir kart önerisi istiyorum bu sisteme zarar vermeyecek.... Ayrıca oyun videoları da çekeceğim mönitör alınca....
Diğer mesajlara ek olarak şunu belirtmeliyim, yeni teknolojiler ve ürünler çıktıkça enerji kullanımları da azaltılmaya çalışıyor. 1200W bir PSU ile uçak bile kaldırırsınız. İmkanınız varsa PSU'dan da kısabilirsiniz.